Herfst DIY creaties

herfst DIY creaties - Waxinelichtjes in dennenappels

Je kan nu echt merken dat het herfst is, de prachtige kleuren komen tevoorschijn en het begint ook wat frisser te worden. Thuis hebben we de wax melt branders alweer aan. Ik hou wel van zo’n sfeertje. Ik vind het ook leuk om weer herfst decoraties te gaan maken voor in huis. Ik zag ook dat mijn herfst DIY projecten goed bezocht worden op dit moment. Het leek me dan ook leuk om al mijn herfst DIY creaties te delen met jullie.

DIY – Zelf kaarsen maken

Kaarsen maken

Ik vind het heerlijk om kaarsen te branden en koop zo nu en dan eens nieuwe mooie kaarsen. Als de lont in een kaars helemaal opgebrand is, dan merk je dat je eigenlijk nog best wel wat kaarsvet overhoudt. Je houdt vaak nog een stuk van de buitenkant / randen over. Het is zonde om dit dan weg te gooien, want je kan nog je eigen kaarsen maken van het overgebleven kaarsvet.

DIY Herfstdecoratie – waxinelichtjes in dennenappels

DIY herfstdecoratie - Waxinelichtjes in dennenappels

Van dennenappels kan je ook prachtige creaties maken, zoals waxinelichtjes in dennenappels . De grote dennenappels heb ik in de Wibra winkel gekocht, maar je kan ze ook online kopen. Aan de bovenkant heb ik een stuk eraf gehaald en daarna een stukje aluminium folie opgeplakt waar dan de waxinelichtjes in geplaatst kunnen worden. Super tof toch?

Roosjes gemaakt van herfstbladeren en pot versierd met dikkere takken en geknoopte touw

In het bos kan je zoveel spullen halen, zoals takjes, schors, dennenappels, bladeren en eikels. Hier kan je echt veel leuke DIY projecten mee doen. Wat dacht je van roosjes gemaakt van herfstbladeren of van een versierde pot met takken en touw. Dit blijft toch wel één van mijn favorieten. De roosjes van herfstbladeren zien er zo gaaf uit. Deze wil ik zeker vaker gaan maken.

Herfst DIY – deel 2 (uiltjes op een tak)

Herfst DIY - deel 2 (uiltjes op een tak)

Ik vind uiltjes zo leuk! Ik wilde hier toen een leuke DIY project van maken. Hoe ik deze ubercute uiltjes op een tak heb gemaakt? Nou met piepschuim :D! Het is niet veel werk en ik vind het echt super gaaf eruit zien. Te cute!

DIY Washi tape maken + gratis herfst washi tape printable

DIY Washi tape maken + gratis herfst washi tape printable

Washi tape, ik ben er echt dol op! Ik heb inmiddels meer dan 100 rolletjes. Maar het leek me ontzettend leuk om zelf washi tape te gaan maken. Ik heb dan ook mooie herfst washi tape gemaakt waar jij ook een gratis printable van kunt downloaden.

DIY zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes

Mijn leven in foto's - DIY kaneel

En als laatste een heerlijke DIY, namelijk een zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes eromheen. Dit geeft een heerlijke herfst geur en je krijgt ook een geweldige sfeer in huis. Super toch!

Ik ga binnenkort weer lekker aan de slag om nieuwe herfst creaties te gaan maken. Ik vind het echt ontzettend leuk om te doen en het geeft echt een herfst sfeertje in huis, ik hou er van!

Heb jij al kaarsjes, wax melt branders en / of de kachel aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: