Met deze fotografiewerken ga ik exposeren op de Leerdamse Kunstvierdaagse

Met deze fotografiewerken ga ik exposeren op de Leerdamse Kunstvierdaagse

Van 26 tot en met 29 oktober is weer de Leerdamse Kunstvierdaagse. En ook dit jaar ga ik weer exposeren met mijn fotografiewerken over vergane glorie. Een tijdje geleden vroeg ik jullie om hulp om te kiezen met welke fotografiewerken ik dit jaar moet gaan exposeren. Er kwamen vele reacties en ik heb naar jullie geluisterd! Vandaag laat ik zien met welke fotografiewerken ik ga exposeren en heb ik een uitnodiging voor jullie!

Hieronder heb ik de vier werken neergezet waarmee ik ga exposeren dit jaar op de Leerdamse Kunstvierdaagse.

Piano en trap
Verlaten en vergane villa met siertrap en piano

Prachtige entree
Verlaten Chateau met een prachtige entree

Verlaten papierfabriek – bureau
Verlaten papierfabriek

Verlaten papierfabriek – prachtig licht
Verlaten papierfabriek

Kom jij ook?

Leerdamse Kunstvierdaagse

Iedereen is van harte welkom om ook eens een kijkje te nemen op de Leerdamse Kunstvierdaagse. Je vindt hier schilderijen, tekeningen, fotografie, sieraden, beelden van hout, keramiek- en kunst voor buiten. Er zullen ook live muziekoptredens zijn afgewisseld met een dichterspodium, dans performances, workshops, en een kunstwedstrijd.

Kom jij ook?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: