Paddenstoelen fotograferen tijdens de PhotoWalk in het Mastbos Breda


Mastbos paddenstoelen

Vandaag hebben we weer een super leuke PhotoWalk gehad. Dit keer zijn we naar het Mastbos te Breda geweest. Het Mastbos is landelijk bekend en is een prachtig gebied. Het bos heeft zijn naam te danken aan de vele grove dennen die vroeger ‘mastbomen’ werden genoemd. Van deze bomen werden vroeger scheepsmasten gemaakt.

We hadden vanochtend om half 10 afgesproken bij een restaurant in het Mastbos. Hier hebben we eerst wat gedronken en zijn daarna gestart met de PhotoWalk. Het was erg jammer dat het de hele tijd regende, maar we waren hierop voorbereid, dus paraplu’s mee, laarzen aan, regenpakken aan en gaan! We waren dit keer met 11 man (we zouden met meer man zijn, maar sommigen hadden zich afgemeld), en er bleven 9 over vanwege het weer. Ik vond het echt super tof dat toch veel mensen kwamen opdagen!

Tijdens de PhotoWalk kwamen we hele mooie paddenstoelen tegen en hebben deze op de foto gezet. Natuurlijk hielpen we elkaar met paraplu’s vasthouden etc :). De wandeling duurde niet echt heel erg lang, maar het was vooral leuk, gezellig, we hebben gelachen en we hebben best mooie foto’s kunnen maken!


Mastbos paddenstoelen

Omdat het zo regenachtig was, was het ook best wel aan de donkere kant, vooral in het bos zelf. Hierdoor moest ik mijn ISO omhoog schroeven om toch een goede sluitertijd te kunnen halen. Helaas moest mijn ISO zo ver omhoog, dat ik erg veel ruis kreeg, omdat mijn camera dit niet goed kan handelen en ik dat niet meer mooi kreeg…Dat was wel jammer. Toch heb ik wel twee mooie foto’s kunnen maken zoals je in dit artikel kan zien :).
Van een vriend van ons hebben mijn vriend en ik ook een boek over flitsen gekregen. Hier ga ik zeker veel van leren en dan kan ik dit ook in de toekomst gebruiken om betere foto’s te kunnen maken :).

Na de PhotoWalk zijn we weer naar het restaurant gegaan om even op te warmen en wat te gaan drinken. Hier hebben we ook een poos gezeten om lekker te praten over fotografie en om van elkaar te kunnen leren.

Ik vond het weer een zeer leuke en geslaagde PhotoWalk. Veel regen, maar toch was het zeker de moeite waard!

De volgende PhotoWalk zal pas weer in december zijn, we gaan dan naar Gent voor avondfotografie. Ik heb er al weer veel zin in. Meer informatie komt natuurlijk binnenkort weer :).

Heb jij ook een leuke zondag gehad? Wat heb je vandaag gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: