De Leerdamse Kunstvierdaagse is begonnen!

De Leerdamse Kunstvierdaagse

Gisteren is de Leerdamse Kunstvierdaagse begonnen en vandaag is de officiële opening. Ook dit jaar hebben mijn man en ik een expositie met onze fotografiewerken. De officiële opening zal worden verricht door mijn man (Hans van Vrouwerf, PhotoSolutions) en de wethouder van Kunst en Cultuur in Leerdam (Cees Taal), hoe tof! Kom jij ook een kijkje nemen?

Iedereen is van harte welkom om ook eens een kijkje te nemen op de Leerdamse Kunstvierdaagse. Je vindt hier schilderijen, tekeningen, fotografie, sieraden, beelden van hout, keramiek- en kunst voor buiten. Er zullen ook live muziekoptredens zijn afgewisseld met een dichterspodium, dans performances, workshops, en een kunstwedstrijd.

De Kunstvierdaagse is dus gisteren begonnen en eindigt zondag 29 oktober 2017. Vanaf vandaag tot en met zondag zal ik zelf ook aanwezig zijn. Ik heb er enorm veel zin in!

Kom jij ook?

Het wordt gehouden in Partycentrum “Het Dak” te Leerdam. Meer informatie over het programma en meer kan je hier vinden: LeerdamseKunstVierdaagse.nl.

Adres:
Tiendweg 9a
4142 EG Leerdam

Ga jij ook wel eens naar een kunst evenement?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: