Inschrijving voor de fotografie cursus voor bloggers is GESLOTEN

Lancering GRATIS Fotografie cursus voor bloggers 1 oktober

Eind augustus schreef ik over de lancering van de GRATIS Fotografie cursus voor bloggers. De lancering van de cursus zal op 1 oktober 2017 zijn en je kon je nu al aanmelden voor de cursus. Ik had het niet verwacht, maar de inschrijving voor de fotografie cursus voor bloggers is GESLOTEN. Er zijn 50 aanmeldingen binnen gekomen, wow!! Super tof en ik ben echt zeer benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. Wat kan je allemaal verwachten met de cursus?

Het maakt niet uit wat voor een soort camera je gebruikt. De cursus kan je volgen als je foto’s maakt met bijvoorbeeld jouw smartphone, een compactcamera, een spiegelreflex camera of een systeemcamera.

De cursus bestaat uit een serie e-mails met in elke e-mail een nieuw onderwerp. Je gaat leren hoe je mooie productfoto’s maakt met jouw camera. Hoe kan je omgaan met licht, scherptediepte, achtergronden, accessoires/props en meer. Je krijgt huiswerk mee bij elke e-mail en onderwerp en je kan je aanmelden in een speciale facebook groep waar je jouw huiswerk kunt plaatsen voor feedback. Daarnaast krijg je verschillende soorten FREEBIES, bijvoorbeeld handige cheatsheets, lijst met handige websites, lijst met gratis programma’s en apps, uitleg over bepaalde elementen en meer. Ik geef verschillende soorten tips en natuurlijk ook mijn favorieten tools en resources. Elke week ontvang je een nieuwe e-mail, zodat je ook een week de tijd hebt om ermee aan de slag te gaan.

Mocht je zelf nog niet hebben aangemeld en wil je toch ook meedoen met de cursus? Begin volgend jaar zal de inschrijving voor de cursus weer geopend worden. Wil je op de hoogte blijven wanneer de cursus weer geopend wordt? Schrijf je jezelf dan in voor de nieuwsbrief via het formuliertje onder dit artikel.

Veel plezier alvast iedereen! Op 1 oktober kunnen jullie het eerste mailtje verwachten!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: