Lancering GRATIS Fotografie cursus voor bloggers 1 oktober – GESLOTEN

Lancering GRATIS Fotografie cursus voor bloggers 1 oktober - Schrijf je nu in!

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik al een behoorlijke tijd bezig met een GRATIS Fotografie cursus voor bloggers. En dan kan ik nu bevestigen dat de lancering van de cursus op 1 oktober 2017 zal zijn! En je kan jezelf nu al aanmelden voor de gratis cursus. Let op: de inschrijving voor de cursus is gesloten, er zijn 50 aanmeldingen! Vandaag vertel ik wat meer over de cursus!

Als je blogger bent, dan wil je natuurlijk ook hele mooie foto’s maken voor jouw blog. Van bijvoorbeeld producten of mooie sfeerfoto’s. Je kan natuurlijk stockfoto’s gebruiken, maar als je een product aan het reviewen bent, dan wil je natuurlijk wel zelf hele mooie foto’s maken. Daarom heb ik besloten om een GRATIS fotografie cursus voor bloggers op te zetten.

Het maakt niet uit wat voor een soort camera je gebruikt. De cursus kan je volgen als je foto’s maakt met bijvoorbeeld jouw smartphone, een compactcamera, een spiegelreflex camera of een systeemcamera.

De cursus bestaat uit een serie e-mails met in elke e-mail een nieuw onderwerp. Je gaat leren hoe je mooie productfoto’s maakt met jouw camera. Hoe kan je omgaan met licht, scherptediepte, achtergronden, accessoires/props en meer. Je krijgt huiswerk mee bij elke e-mail en onderwerp en je kan je aanmelden in een speciale facebook groep waar je jouw huiswerk kunt plaatsen voor feedback. Daarnaast krijg je verschillende soorten FREEBIES, bijvoorbeeld handige cheatsheets, lijst met handige websites, lijst met gratis programma’s en apps, uitleg over bepaalde elementen en meer. Ik geef verschillende soorten tips en natuurlijk ook mijn favorieten tools en resources.

Elke week ontvang je een nieuwe e-mail, zodat je ook een week de tijd hebt om ermee aan de slag te gaan. De cursus is geheel GRATIS, maar er zullen maar 50 plekken beschikbaar zijn. Dit is de eerste keer dat deze cursus gegeven wordt, de cursus zal daarna begin volgend jaar weer beschikbaar zijn.

De cursus zal starten op 1 oktober en je ontvangt dan gelijk jouw eerste e-mail.

De inschrijving voor de cursus is gesloten! Er zijn 50 aanmeldingen!

Wat zou jij nog willen leren over fotografie voor jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

3 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: