Spam je blog & blogartikelen van afgelopen week!


Spam je blog

Jeetje, het is alweer juli. Wat gaat de tijd toch snel voorbij. We zijn alweer over de helft van dit jaar, wow! Zoals jullie misschien weten en hebben gemerkt, heeft Bloglovin de laatste tijd wat problemen gehad waardoor artikelen niet online kwamen via Bloglovin. Gisteren kreeg ik een mail dat het opgelost zou moeten zijn, dus hopen maar. Maar ik wil alle bloggers vandaag de kans geven om hun blog en blogartikelen van de afgelopen week te promoten via dit Spam je blog artikel.

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail. Heb je afgelopen week een aantal blogartikelen geplaatst die niet op Bloglovin zijn gekomen of pas erg laat online zijn gekomen, dan mag je ze ook vandaag ook spammen in een reactie! Ik bekijk sowieso elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle en veel meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin :).
.

Fijne dag iedereen! Wat ga jij doen vandaag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: