Mijn leven in foto’s #39 – New In: 360 graden camera, DJI Phantom 3 4K drone en een prachtige fruitschaal


Mijn leven in foto's - Beesd zonsondergang, DJI Phantom 3 4K drone

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. We hebben een 360 graden camera gekocht, een DJI Phantom 3 4K drone en we hebben een prachtige, speciaal voor ons gemaakte fruitschaal in glas! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Game of Thrones

Afgelopen week was alweer de laatste aflevering van Game of Thrones. Ik vond de laatste twee afleveringen echt gaaf en ik ben ook zeer benieuwd naar het nieuwe seizoen. Nog even geduld dus 🙂 .


Peaky Blinders film

Ow hell yeah!! Laten we het hopen dat er inderdaad een film komt van Peaky Blinders! Kan niet wachten!


360 graden camera

Oehlala, een 360 graden camera! Dit is echt een geweldig ding. Ik ga hier nog een uitgebreid artikel over schrijven. We gebruiken deze 360 graden camera om prachtige beelden van Leerdam te maken. Een aantal hiervan kan je hier bekijken:

Haven Leerdam 1
Haven Leerdam 2
Haven Leerdam 3
Haven Leerdam 4
Haven Leerdam 5


DJI Phantom 3 4K drone

Naast een 360 graden camera hebben we ook een DJI Phantom 3 4K drone gekocht. Dit is vooral voor mijn man zijn werk (fotografie).


Mijn fotografiewerken

Via Twitter kreeg ik een melding van The Public House of Art dat een blogger twee fotografiewerken van mij heeft gekocht. Super gaaf natuurlijk!


Flow

Flow

Ik heb de nieuwe flow zomerboek en de flow Mix & Match for paper lovers gehaald. Echt zeer tof, met vele stickers, papiertjes, envelopes en meer!


Babykamer

Afgelopen weekend zijn we bezig geweest met de babykamer. De hele slaapkamer is nu leeg en binnenkort kunnen we beginnen met de vloer, muren en plafond. Dan kunnen we daarna beginnen met het inrichten 🙂 .


Beesd zonsondergang

Beesd zonsondergang

Ik fotografeer bijna niet meer, maar ik ga zo nu en dan nog wel eens met mijn man even op pad. Ik zelf fotografeer dan niet, maar kan wel erg genieten van de natuur als we even op pad zijn. Deze foto’s zijn met de telefoon gemaakt.


Fruitschaal

En daar is onze fruitschaal, deze is speciaal voor ons gemaakt (vooral voor mijn man zijn werk). Deze is gemaakt door Emil Kovác. Wat een prachtig ding, ben er echt super blij mee!

Dit was mijn leven in foto’s. Vandaag gaan mijn vriendinnetje en ik naar de Mega Baby & Tiener Store om wat spulletjes te kopen en wat inspiratie op te doen voor de babykamer 🙂 . Echt zin in!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: