Mijn fotografiewerken zijn te koop via The Public House Of Art


The Public House Of Art

Als jullie mij volgen via Twitter, Instagram of Facebook, dan weten jullie dat de afgelopen tijd erg druk ben geweest met mijn fotografiewerken. Een tijdje geleden kreeg ik namelijk een super leuk mailtje van The Public House Of Art dat zij geïnteresseerd zijn in mijn fotografiewerken. Wow! Na wat onderhandelingen hebben zij in totaal 18 foto’s van mij overgekocht. En vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

The Public House Of Art gelooft in betaalbare kunst. Zij verkopen foto’s, schilderijen en beelden in gelimiteerde exemplaren. Deze werken komen met een certificaat getekend door de artiest. De werken verkopen zij in vier categorieën, namelijk House, Villa, Mansion en Castle. Elke categorie heeft zijn eigen prijsklasse.

Ze hebben nu een project lopen genaamd “The Awesome” waar veel werken van verschillende artiesten onder vallen, waaronder ook mijn 18 foto’s van verlaten panden en vergane glorie.

Een tijdje geleden konden jullie al lezen dat ik geïnterviewd ben door The Public House Of Art. Er is namelijk een complete pagina voor mij aangemaakt. Hier staan al mijn fotografiewerken op die exclusief bij hun te koop zijn.

De pagina kan je hier vinden: The Public House Of Art – Artist: Astrid Boers.

Elk fotografiewerk heeft ook een eigen tekstje erbij staan, echt geweldig!

Afgelopen zaterdag was er een softopening van de winkel in Amsterdam. Hier hangen inmiddels 11 foto’s van de 18. Natuurlijk was ik hier ook bij en hieronder heb ik een aantal foto’s geplaatst.


The Public House Of Art

The Public House Of Art

The Public House Of Art

The Public House Of Art

The Public House Of Art

Echt zo gaaf om mijn fotografiewerken hier te zien hangen! De foto helemaal bovenaan dit artikel is zelfs ontzettend groot, namelijk 125cm x 187,5cm WOW! Echt super groot!! Ik heb nog meer foto’s van mijn werken en van de softopening alleen deze zijn nog niet bewerkt 🙂 . Maar die komen nog wel voorbij.

Wel heb ik nog een foto van het raam waar mijn naam ook op staat!


The Public House Of Art

Echt geweldig!! 😀

The Public House of Art heeft ook allerlei exposities over heel de wereld, zoals bijvoorbeeld in New York, Hong Kong etc. Vier van mijn fotografiewerken hingen inmiddels ook al op een beurs in Keulen (afgelopen weekend)!

Al deze 18 fotografiewerken die zij hebben gekocht, zijn dus exclusief te koop via The Public House Of Art. Andere foto’s zijn nog steeds gewoon te koop via mijzelf 🙂 .

Ik vind het echt geweldig dat ik deze kans van The Public House of Art heb gekregen 🙂 !

Er komt ook nog een grote opening aan op 29 oktober (‘s avonds). Natuurlijk zijn jullie ook allemaal uitgenodigd. Hier komt nog wel een extra berichtje over binnenkort.

Het adres van The Public House Of Art is:
Nieuwe Spiegelstraat 39 te Amsterdam.

Zou jij ook graag naar de opening op donderdag 29 oktober willen komen? Laat dan hieronder een berichtje achter! Lijkt me echt ontzettend leuk!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: