Draag vandaag rood op Dress Red Day 2015


Dress Red Day

Het is vandaag weer Dress Red Day, de dag waarop de Hartstichting extra aandacht vraagt voor hart- en vaatziekten, wereldwijd doodsoorzaak nummer één bij vrouwen. De Hartstichting roept dan ook alle vrouwen in Nederland op om iets roods te dragen op Dress Red Day. Natuurlijk draag ik ook rood vandaag en ik laat jullie zien wat je allemaal kan doen om jouw betrokkenheid te tonen.

Je kan dus vandaag iets roods gaan dragen, bijvoorbeeld een rood jurkje, een rood t-shirt of een rode broek. Heb je geen rode kleding, dan kan je natuurlijk ook rode accessoires dragen. Alles kan en mag, zolang het maar rood is.

Er is ook een facebook pagina van Dress Red Day, deze kan je natuurlijk ook liken: Dress Red Day Facebook Pagina. Hier kan je ook foto’s plaatsen van jezelf in het rood, of jouw familie en vrienden of zelfs collega’s of sportteam etc. :).

Er worden ook verschillende evenementen en acties georganiseerd waar je naar toe kan gaan of aan mee kan doen, natuurlijk staat rode kleding dan centraal. Natuurlijk kan je zelf ook iets organiseren of een artikel plaatsen op jouw website of blog. Ook kan je donateur of vrijwilliger worden, hoe? Dat vind je hier.

Ik vind het een zeer goed initiatief van de Hartstichting en ik hoop dat er veel vrouwen dit jaar meedoen!

Voor meer info ga naar de website van de Hartstichting: Dress Red Day 2015.

Doe jij ook mee aan de Dress Red Day? Organiseer jij iets of draag je iets roods vandaag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: