Catrice 020 Coral Me Maybe Illuminating Blush


Catrice 020 Coral Me Maybe Illuminating Blush

Een tijdje geleden deed ik een grote bestelling bij de Kruidvat toen de grote make-up 1+1 gratis actie was. Ik bestelde toen ook een aantal blushes van Catrice. De blushes van Catrice en Essence vind ik namelijk altijd erg mooi. Vandaag laat ik jullie dan ook een prachtige blush zien, namelijk de Catrice 020 Coral Me Maybe Illuminating Blush.


Catrice 020 Coral Me Maybe Illuminating Blush

Catrice 020 Coral Me Maybe Illuminating Blush is een prachtige koraal/roze kleurige blush. Ik ben al helemaal verliefd op het patroontje, ik vind hem echt super mooi! Wat ik wel grappig vind, is dat het patroontje op de website van Kruidvat er heel anders uitziet dan het patroontje hierboven. Stiekem vind ik het patroontje dat ik heb ook veel mooier hihi.


Catrice 020 Coral Me Maybe Illuminating Blush

Kijk dan hoe gaaf?! Er zitten een lichte en donkere kleur in.


Catrice 020 Coral Me Maybe Illuminating Blush

En hier zie je de shimmer echt goed, is het geen plaatje?


Catrice 020 Coral Me Maybe Illuminating Blush

De kleur kon ik helaas niet goed op mijn arm of hand krijgen, dus heb ik alleen een foto van op mijn wangen. Ik heb hem hierboven iets heftiger aangebracht dan ik normaal zou doen. Ik heb namelijk best een lichte huid, dus iets subtieler mag van mij wel. Maar hier zie je wel hoe mooi deze blush is. Echt super mooi!! De shimmer is heel subtiel en zie je niet echt goed terug op de foto, maar in het echt zie je het wel goed 🙂 . Het geeft in ieder geval echt een prachtige kleur en super mooie glans. Ik ben verkocht!

De Catrice 020 Coral Me Maybe Illuminating Blush kost 3,99 Euro.

Catrice 020 Coral Me Maybe Illuminating Blush

Wat vind jij van bovenstaande blush?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: