The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel

Afgelopen december kocht ik The Body Shop adventskalender waar echt heerlijke producten in zaten. Vandaag wil ik graag één van deze producten laten zien, namelijk The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel, een zeer fijne shower gel met een heerlijke bloemige geur.

In The Body Shop adventskalender standaard van vorig jaar zat een mini versie van deze shower gel, namelijk een flesje van 60ml. De fullsize versie heeft een inhoud van 100ml of 250ml. Wat ik fijn vind van deze verpakking, is dat er een klikdopje op zit en geen draaidop. Dit vind ik altijd veel gemakkelijker met openen en dicht doen.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel

Hierboven zie je de ingrediënten.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel

De structuur van de shower gel is echt heerlijk! Het is echt gel-achtig, maar wel heerlijk zacht. De shower gel zorgt voor veel schuim en daar hou ik van! De geur is ook echt heerlijk, de shower gel heeft echt een warme en bloemige geur. De geur is verder wel subtiel, niet te sterk. Daarnaast blijft de geur wel eventjes hangen, heerlijk! Na gebruik van de shower gel is mijn huid ook heerlijk zacht!

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel kost 10 Euro voor 250ml. Je kan de shower gel bestellen in de winkel van The Body Shop of via de webshop.

Ken jij The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel al? Wat vind jij een aanrader qua The Body Shop product?

Dit artikel kan een affiliatie link bevatten. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: