De personal trainingsvideo van mijn man met personal trainer Anthony Kruijver!

De personal trainingsvideo van mijn man met personal trainer Anthony Kruijver!

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over dat mijn man enorm veel is afgevallen. Hij heeft sinds vorig jaar juli een personal trainer, namelijk Anthony Kruijver en mijn man kreeg een gratis personal training van hem omdat hij zijn doel had behaald! Super gaaf natuurlijk en Anthony heeft een filmpje hiervan gemaakt. Vandaag laat ik hem aan jullie zien!

Vorig jaar juli mailde mijn man Anthony en er werd een compleet op maat gemaakt trainingsschema en voedingsschema in elkaar gezet. Het was echt ontzettend zwaar wat hij moe(s)t doen. Hij traint nu 3 keer per week en daarnaast heeft hij een vast voedingsschema.

Vorige week heeft hij de gratis personal training gehad van Anthony, echt super leuk! Zojuist is het filmpje hierover online gekomen. Je kan het hieronder bekijken:

Ik ben echt super trots op mijn man! Ben jij ook op zoek naar een personal trainer? Dan raad ik Anthony zeker aan!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: