Miss Sentinelli in de media #20

MMiss Sentinelli in de media #20

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.

Miss Sentinelli in de media #20 - Mama's Liefste

Bij Mama’s Liefste stond ik weer op haar winacties lijst. Super lief dat ze winacties deelt op haar blog! Mocht je zelf nog op zoek zijn naar bepaalde winacties, dan moet je zeker hier een kijkje gaan nemen!

Miss Sentinelli in de media #20 - DoorMariska

Met Mariska van DoorMariska.nl hebben we een nieuw project opgestart, namelijk een nieuwe Blog Community genaamd Blogwise.nl. Mariska schreef in haar Another blogger tag dat we ook elkaar hebben leren kennen via bloggen en dat we contact met elkaar hebben. Ik vind het echt super leuk dat we contact met elkaar hebben en binnenkort komen er weer hele toffe en handige artikelen online op Blogwise.nl!

Miss Sentinelli in de media #20 - Yoga Ommen

Irene van Yoga Ommen had ook mijn artikel gedeeld op haar eigen Facebook pagina. Super tof om te zien, ik ben al begonnen met yoga en ik ga binnenkort een voortgang artikel hierover schrijven.

Ook hadden er een aantal mensen weer mijn winactie gedeeld via Facebook op hun eigen tijdlijn. Ik maak hier geen screenshots van, aangezien dit persoonlijke facebook accounts zijn. Maar het is wel altijd erg leuk om dit te zien.

Dit waren weer de meldingen van de laatste tijd. Ik vind het echt leuk om te lezen hoe ik anderen inspireer, help en dat anderen mijn blogartikelen etc. delen. Super bedankt iedereen!

Sta jij ook de media? Zo ja, waar ben jij dan het meest trots op?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: