Happy lijstje februari 2018

Mijn leven in foto’s #78 - Vissen en wandelen

Het is alweer eind februari, wat vliegt de tijd voorbij! Deze maand heb ik weer vele fijne momentjes beleefd en vandaag laat ik dan ook zien waar ik allemaal blij van word in dit happy lijstje januari.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Thomas nu echt goed los loopt * Hij nu ook woordjes begint te zeggen * Ontzettend goed doet met plaatjes raden (waar is de koe?) * Heerlijk wandelen en genieten van het heerlijke weer * Fotografie cursus voor bloggers is weer gestart * Ik alweer bijna 1430+ nieuwsbrief abonnees heb, yeah! * Gave nieuwe samenwerkingen en nieuwe opdrachten als Virtual Assistant * Mijn nieuwe bluetooth koptelefoon * Affiliatie marketing verbeterd en het werkt * Aangenomen bij een nieuwe baan * Bezig met mijn allereerste ebook over gestructureerd leven * Early Bird voor mijn nieuwe ebook een groot succes * Miracle Morning * Weer uitgebreide artikelen schrijven * Mijn nieuwe Bullet Journal van Nuuna * Mijn allereerste Webinar gegeven en volgende week volgt ronde twee. * Naar het Voorlinden museum geweest, echt een aanrader! * The Sims Freeplay * Weer ontzettend veel unieke bezoekers per dag en per maand * De winactie die nu loopt, doe jij al mee? * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Fijne dag iedereen!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: