Winactie – Win een LUSH cadeaubon van 25 Euro


Winactie - Win een LUSH cadeaubon van 25 Euro

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat weer een nieuwe winactie in en je kan hiermee een LUSH cadeaubon van 25 Euro winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Zelf ben ik een echte LUSH fan. Ik heb inmiddels al vele producten van LUSH uitgeprobeerd, zoals shampoo’s, conditioners, zepen, massage bars, scrubs, gezichtsreinigers en meer. Alle LUSH producten die ik heb getest, kan je hier vinden: LUSH producten.

Nu heb ik dus een super leuke winactie voor jullie, je kan namelijk een LUSH cadeaubon van 25 Euro winnen.

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een LUSH cadeaubon van 25 Euro via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-lush-cadeaubon-van-25-euro #LUSH #gratis”

De winactie loopt van 22 augustus 2016 tot en met 22 september 2016. Op 23 september 2016 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

8 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: