Zaanse Schans in de avond


Zaanse Schans in de avond

Afgelopen maand hadden we een PhotoWalk bij de Zaanse Schans. We waren dit keer weer met 20 man/vrouw, lekker druk dus 🙂 . We gingen dit keer in de avond foto’s maken. Ik was hier zelf nog nooit geweest, dus ik was echt zeer benieuwd hoe het nu precies eruit zag. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien van deze avond.


Zaanse Schans in de avond

We begonnen vroeg in de avond rond 7 uur, zodat iedereen ook een plekje kon vinden om te gaan fotograferen. Bij het verzamelen zagen we de bussen met toeristen vertrekken, het is daar namelijk zeer toeristisch. Gelukkig werd het al snel aardig rustig, de enige mensen die er nog liepen waren vooral Pokémon spelers haha. Maar omdat het rustiger was, hadden wij wel meer kans om mooie foto’s te maken.


Zaanse Schans in de avond

We hadden een plekje gevonden waar we mooie avondfoto’s konden gaan maken. Bij een slootje en op de achtergrond stonden de molens. De zon zou dan achter de molens ondergaan. Dit kan je trouwens heel gemakkelijk zien met een app, er zijn verschillende apps die laten zien waar de zon onder gaat. Echt super handig!


Zaanse Schans in de avond

Zaanse Schans in de avond

Wat een prachtig moment was dit. We zaten en stonden hier dan ook met een hele groep fotografen om deze mooie zonsondergang op de foto te krijgen. De lucht, die kleuren, echt wow! Ik was echt blij dat we hier ons plekje hadden gevonden. De hele zonsondergang hebben we hier dan ook gezeten, gepraat, gefotografeerd, en vooral genoten!


Zaanse Schans in de avond

Toen de zon helemaal onder was, zijn we nog een rondje gaan lopen om meer foto’s te gaan maken. Echter zagen we dat de molens zelf niet verlicht zijn ‘s avonds, dat vind ik echt jammer! Bovenstaande foto is dan ook de laatste foto die ik deze avond heb gemaakt. Ik vind hem wel erg mooi zo met de reflectie.

Ben jij wel eens bij de Zaanse Schans geweest? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: