Wanneer de natuur een verlaten huis overneemt…


Als de natuur een verlaten huis overneemt

Een tijdje geleden zijn we weer op pad geweest om verlaten panden te fotograferen. Één daarvan is een oud verlaten huisje in the middle of nowhere. We begonnen die dag erg vroeg en het begon net wat licht te worden in het huisje. Bovenstaande foto vind ik erg mooi en zeer bijzonder. Je kan hier zeer goed zien dat het echt een oud huisje is. De kachel vind ik gaaf om te zien! Vandaag laat ik jullie ook zien wat er gebeurt wanneer de natuur een verlaten huis overneemt 😀 .

In het huisje was ook een kamer met zeer grote ramen erin. Hier stond een grote kast en een oude spinnewiel. Er lagen en stonden hier en daar ook nog wat potten en krukjes. Deze kamer is echt zeer bijzonder en geweldig mooi om te zien. De natuur neemt namelijk deze kamer helemaal over. Dit gebeurt er dus als een huisje verlaten is. Prachtig om te zien!!


Als de natuur een verlaten huis overneemt

Het lijkt echt net een sprookje! Bij zo’n foto hoort eigenlijk ook een verhaal, misschien wel een mooi gedicht of gewoon een prachtige quote. Misschien weten jullie wel iets? 😀

Alle verlaten locaties die wij bezoeken worden nooit vrijgegeven i.v.m. diefstal en vandalisme. De namen van locaties worden ook niet bekendgemaakt.

Wat vind jij van bovenstaande foto’s?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: