Doe jij ook mee met de GRATIS Fotografie cursus voor bloggers? Inschrijving is gesloten!

Lancering GRATIS Fotografie cursus voor bloggers 1 oktober - Schrijf je nu in!

De tweede ronde van de GRATIS fotografie cursus voor bloggers start 1 februari 2018. Er zijn nog weinig plekken beschikbaar. Dus wil jij ook mooiere foto’s maken voor jouw blog? Schrijf jezelf dan vandaag nog in en doe mee!

Als je blogger bent, dan wil je natuurlijk ook hele mooie foto’s maken voor jouw blog. Van bijvoorbeeld producten of mooie sfeerfoto’s. Je kan natuurlijk stockfoto’s gebruiken, maar als je een product aan het reviewen bent, dan wil je natuurlijk wel zelf hele mooie foto’s maken.

De GRATIS fotografie cursus voor bloggers bestaat uit een serie e-mails met in elke e-mail een nieuw onderwerp. Je gaat leren hoe je mooie productfoto’s maakt met jouw camera. Hoe kan je omgaan met licht, scherptediepte, achtergronden, accessoires/props en meer. Je krijgt huiswerk mee bij elke e-mail en onderwerp en je kan je aanmelden in een speciale facebook groep waar je jouw huiswerk kunt plaatsen voor feedback. Daarnaast krijg je verschillende soorten FREEBIES, handige cheatsheets, lijst met handige websites, lijst met gratis programma’s en apps, uitleg over bepaalde elementen en meer. Ik geef verschillende soorten tips en natuurlijk ook mijn favorieten tools en resources.

Elke week ontvang je een nieuwe e-mail, zodat je ook een week de tijd hebt om ermee aan de slag te gaan. De cursus is geheel GRATIS en zal starten op 1 februari 2018 en je ontvangt dan gelijk jouw eerste e-mail.

Let op: Ben je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Vul dan hieronder alsnog jouw e-mail in, druk op “inschrijven” en druk daarna op “Klik hier om je profiel bij te werken”. Je ontvangt dan een e-mail om jouw voorkeuren te veranderen. Klik op de link en selecteer dan “ja” bij: “Aanmelden voor fotografie cursus voor bloggers”.

Inschrijving is gesloten!

Wat zou jij nog willen leren over fotografie voor jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: