Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

Elke maand maak ik een nieuwe setup in mijn Bullet Journal. Een maand met nieuwe taken, doelen, editorial, herinneringen, maandoverzicht en meer. Dit is de laatste maand in mijn LEUCHTTURM1917 notitieboek, daarna ga ik over naar een andere notitieboek. Dan heb ik dus een complete nieuwe Bullet Journal. Volgende maand zal ik dan mijn nieuwe Bullet Journal Setup laten zien, maar vandaag laat ik jullie mijn Bullet Journal januari setup zien.

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

De eerste pagina’s bevatten altijd een nieuw maandoverzicht. Elke regel van mijn maandoverzicht is een nieuwe dag en hierin plaats ik afspraken, verjaardagen, evenementen en todo’s die echt die dag gedaan moeten worden. De weken splits ik door middel van een streep, een nieuwe week begint in mijn Bullet Journal altijd op een maandag. Zodra een dag aangebroken is, zet ik er een vinkje voor die dag. Zo kan ik ook snel zien welke datum het is en wat er nog allemaal gaat gebeuren deze maand. Rechts bovenin heb ik nog een kleine agenda geplaatst met een vierkantje om de dag dat er iets belangrijks is.

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

In mijn Bullet Journal heb ik een zeer grote todo lijst. Hier haal ik elke maand taken vanaf en plan in ik voor de betreffende maand. Al deze taken zet ik dan in een maand todo lijst. Dagelijks kijk ik dan welke taken ik die dag kan en wil ga doen. Ik plan er vaak ongeveer evenveel taken in dan dat er dagen in de maand zijn. Zo kan ik elke dag één taak voltooien en wordt het niet teveel. Naast mijn todo lijst heb ik ook een lijst gemaakt met blogonderwerpen voor deze maand.

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

Daarna heb ik een editorial, deze gebruik ik elke maand om blogonderwerpen in te plannen. Zodra een blogartikel echt online is gekomen, dan schrijf ik het op in het vakje van de editorial. Niet elke dag komt er een artikel online, dus soms staat er ook een kruis.

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

Ook heb ik twee lijsten met de producten die ik deze maand wil fotograferen en erover zich schrijven en daarnaast de freebies die ik wil maken voor op mijn blog. Tot nu staat er niet veel op, maar ik ga komende week deze nog vullen voor deze maand.

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

Ik vind het belangrijk om elke maand aan doelen te werken en daarom plaats ik ook mijn doelen in mijn Bullet Journal, zodat ik er ook echt mee aan de slag ga.

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

In mijn Bullet Journal heb ik ook een aantal pagina’s gereserveerd staan voor herinneringen. Leuke, toffe, bijzondere herinneringen schrijf ik hier dan op.

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

Elke zondag ga ik mijn afgelopen week reviewen. Voor elke week maak ik dan een nieuwe lijst met standaard onderdelen die ik langs wil lopen, zoals e-mails bekijken, notities doorlopen en meer. Maar ook bekijk ik hoe de week is gegaan, wat beter kan en wat is het doel voor komende week.

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

Elke zondag maak ik gelijk een nieuwe weekly voor de komende week. Mijn weken beginnen altijd op maandag. Ik zet dan aan de linkerkant mijn afspraken en taken neer die op een bepaalde dag moeten gebeuren. En aan de rechterkant heb ik verschillende taken neergezet die ik die week wil voltooien.

Mijn Bullet Journal januari setup + GRATIS Bullet Journal ideeënlijst

Daarna komen de dagelijkse pagina’s. Ik heb bovenaan een timebar, ik vind het echt super handig, zo kan ik de tijd blocken en zie ik wanneer ik wat ga doen. Verder zet ik de dag en datum altijd bovenaan en daarnaast hou ik ook bij hoeveel ik gedronken heb op een dag.

Elke dag maak ik een nieuwe dag aan in mijn Bullet Journal. Ik kijk dan bij mijn maandelijks overzicht en wekelijkse overzicht en vul onder de dag en datum vul ik in welke afspraken er staan die dag en een todo lijst. De todo lijst bestaat dan ook vooral uit de taken die ik in mijn maandelijkse en wekelijkse todo lijst heb staan, maar ook algemene taken of taken die toevallig voorbij komen. Zoals mensen mailen, huishoudelijke dingen, spullen kopen en meer. De taken die ik dan gedaan heb, vink ik af. De taken die ik niet heb gedaan, gaan naar de volgende dag.

Zo ziet mijn Bullet Journal setup er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup.

Hoe plan jij jouw taken in?

GRATIS Ideeënlijst met 70 ideeën voor jouw Bullet Journal

GRATIS 70 ideeën voor jouw Bullet Journal

Bullet Journal ideeënlijst met 70 ideeën

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: