Het perfecte weekend

Het perfecte weekend

Aah heerlijk, het is weer weekend! Weekend is voor mij echt het moment om te gaan ontspannen, lekker op pad te gaan met mijn gezin en bezig te zijn met mijn hobby’s. Ik zorg er altijd voor dat ik een fijn weekend heb en dat ik van deze dagen kan genieten en heerlijk bij kan komen van een drukke werkweek. Vandaag laat ik jullie zien hoe mijn perfecte weekend eruit ziet en hoe jij ook voor het perfecte weekend kan zorgen.

Hoe kan je ervoor zorgen dat je een perfecte weekend hebt?

Ga aan een bureau of tafel zitten als je aan iets wil werken
Mocht je ergens aan willen werken, bijvoorbeeld een blog schrijven, of lekker bezig zijn met jouw hobby, zorg er dan voor dat je aan een bureau zit. Je bent veel productiever als je aan een bureau of tafel zit, dan dat je bijvoorbeeld in bed of op de bank jouw hobby uitvoert.

Doe niet teveel dingen in het weekend
Het weekend is ook om goed uit te rusten en te genieten van jouw vrije tijd. Ga dan ook niet teveel dingen doen. Plan bijvoorbeeld een aantal grote taken of dingen in die je wilt doen en de rest van de tijd kan je gebruiken om te relaxen.

Plan ook jouw relaxmomenten in
Zoals ik hiervoor al vertelde, is het weekend het juiste moment om goed uit te rusten en te gaan genieten van jouw vrije tijd. Plan dan ook relaxmomenten in, bijvoorbeeld voor een heerlijk badmomentje of een fijn gezichtsmaskertje.

Besteed tijd aan jouw gezin
Besteed ook tijd aan jouw gezin. Iedereen is de hele week druk met werk, school en meer. In het weekend kan je echt tijd maken voor elkaar. Ga iets leuks doen met elkaar, ga op pad, bezoek eens een dierentuin, museum, kasteel of ga gewoon lekker wandelen met jouw gezin. Praat met elkaar en geniet van elkaar.

Bewaar Netflix voor in de avond
Wees productief op de dag en beloon jezelf met Netflix in de avond. De avond is natuurlijk een heerlijk moment om samen (of alleen, of met vrienden/familie, of wie dan ook) op de bank te gaan zitten en te genieten van een fijne serie of film.

Spreek af met vrienden/vriendinnen
Het weekend is ook een mooi moment of af te spreken met vrienden/vriendinnen. Praat met elkaar, vraag hoe het met ze gaat, ga samen iets leuks doen en geniet van jullie vriendschap!

Lees een boek
In het weekend kan je ook tijd maken om lekker te ontspannen en een boek te gaan lezen. Bijvoorbeeld een Roman, een thriller of gewoon een boek om meer kennis op te doen.

Plan voor komende week
Op zondag is het een mooi moment om de komende week te plannen. Wat moet en wil je gaan doen? Welke afspraken staan er voor komende week? Pak jouw agenda of Bullet Journal erbij en plan jouw week in, zodat je precies weet wat je te verwachten staat.

Hoe ziet mijn perfecte weekend eruit?

Kasteel de Haar

Op zaterdag vind ik het heerlijk om met mijn gezin op pad te gaan. Heerlijk wandelen in een natuurgebied of door de stad. We hebben ook een museumkaart, dus we bezoeken ook wel eens een museum of kasteel. Thomas vind wandelen echt super leuk en geniet altijd als we ergens naar toe gaan, ook al is het maar voor een paar uurtjes. We maken dan ook wel eens foto’s van de plekken waar we komen. Ook spreken we af met onze vrienden of familie, even bijkletsen hoe het gaat en samen iets leuks doen. Daarnaast vind ik het ook altijd heerlijk om met mijn blog bezig te zijn. Foto’s maken van producten die ik wil reviewen, blogs schrijven, blog onderhouden en meer. Zaterdagavond is een echte relaxavondje. We hebben sinds vorig jaar ook Netflix, dus we kijken dan vaak een serie of een film.

Zondag is voor mij een heerlijke ontspanningsdagje. In de ochtend maak ik wel altijd een aantal uurtjes vrij om ons huis schoon te maken en een aantal wasjes te draaien. Mijn man gaat dan ondertussen naar de Aldi om boodschappen te halen. In de middag ben ik altijd heerlijk aan het ontspannen. We gaan dan vaak even met Thomas wandelen of lekker thuis spelen. Zondag is voor mij ook het moment om blogjes of een boek te lezen onder genot van een fijn maskertje. Ook maak ik een weekreview en kijk ik terug op hoe de week is verlopen. In de avond ga ik altijd de komende week inplannen. Ik pak mijn Bullet Journal erbij en maak een nieuwe weeklayout en plan dan afspraken, evenementen en taken die ik moet doen in.

Hoe ziet jouw perfecte weekend eruit?

Hoe zorg je voor een perfecte weekend
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: