Doe eens lief: winactie voor jouw vader, broer of vriend!


Happy socks + winactie

Sokken, je hebt ze in verschillende soorten en maten. Ik heb vaak zelf altijd egale en dan vooral zwart of roze. Mijn verloofde heeft ook vaak egale sokken aan, maar draagt ook wel eens printjes. Als je dan uitgesproken sokken kiest, ga dan voor Happy Socks. Deze hebben een super leuke en vrolijke print. Ik heb samen met mijn verloofde de sokken in dit artikel uitgekozen bij Only for Men. Hieronder vind je dan ook een review en winactie.

Only for Men heeft een webshop, maar ook shops in winkelstraten. Het merk richt zich, zoals de naam al zegt, alleen op mannen. Je vindt hier hele mooie merken voor business of casual kleding. Ook vind je er schoenen en allerlei accessoires, daarbij horen natuurlijk ook de Happy Socks. De webshop ziet er zeer verzorgd uit!


Happy socks + winactie

Mijn verloofde en ik hebben bovenstaande Happy Socks uitgekozen. Alle sokken hebben maat 41-46 en kijk eens wat een vrolijke printjes 😀 ! Hier wordt je al gelijk vrolijk van!


Happy socks + winactie

Happy socks + winactie

Happy socks + winactie

Super leuk en vrolijk printje toch? De kleuren en print vinden we beiden echt mooi. De sokken zijn hoog en passen echt goed. Aan de onderkant van alle sokken staat de tekst “Happy Socks”. De sokken kosten 8 Euro.


Happy socks + winactie

Happy socks + winactie

Happy socks + winactie

Deze sokken hebben een simpele print, maar zijn erg mooi. Wie houdt er niet van stippen?


Happy socks + winactie

Happy socks + winactie

Happy socks + winactie

Deze passen het beste bij mijn verloofde 🙂 . Mooie kleuren en vrolijke print!

Mijn verloofde vindt de sokken echt heerlijk zitten. Lekker hoog en ze zijn zacht en warm. Ze maken je dus ook echt vrolijk 🙂 . Het enige is dat er wel maatverschil is tussen de sokken, dus de ene valt iets kleiner of juist groter uit dan de ander. Maar ze passen wel allemaal goed!


Happy socks + winactie

Nu kan jij ook een paar Happy Socks winnen! Er worden twee winnaars geselecteerd die beiden 1 paar sokken in maat 41-46 krijgen opgestuurd. Zie bovenstaande foto voor de Happy Socks die je kunt winnen. Wil je dus je vader, vriend, broer, of zomaar iemand blij maken met deze vrolijke sokken? Doe dan mee met onderstaande winactie!

Wat moet je allemaal doen om kans te maken? (Elk van onderstaande is dus verplicht! Plaats in een reactie wat je allemaal gedaan hebt, alles wordt gecontroleerd!)
– Volg mijn blog en like dit artikel.
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Like de Facebook pagina van Only for Men
– Laat ook in de reactie achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je allemaal hebt gedaan.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Plaats de volgende zin op Twitter:
“Ik maak kans op een een paar Happy Socks via @Sentinelli, info: https://www.sentinelli.nl/doe-eens-lief-winactie-voor-jouw-vader-broer-of-vriend #winactie #winnen #gratis #fashion #blogger”.
– Schrijf een artikel of maak een sidebanner over deze leuke winactie op jouw site/blog.

De winactie loopt van 24 maart tot en met 7 april. Op 8 april krijgen de winnaars een mailtje van mij en de bekendmaking vindt ook op deze website plaats.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: