Trots! Mijn verloofde met zijn vergane glorie fotografie op BusinessInsider.com


Trots! Mijn verloofde met zijn vergane glorie fotografie op BusinessInsider.com

Gisteren was het dan weer zover! Een tijdje geleden werd mijn verloofde benaderd door Businessinsider.com en sinds gisteren staat hij met een groot en super gaaf artikel over zijn vergane glorie fotografie op businessinsider.com!! πŸ˜€

In Oktober afgelopen jaar heeft hij ook al in de Berlijnse Uncube magazine gestaan met zijn vergane glorie fotografie en in november op Curbed.com. En nu is het dan tijd voor Businessinsider.com :), wow! Echt super trots ben ik natuurlijk!

Het hele artikel kunnen jullie hier lezen.
Photographer captures Europe’s decaying ruins in haunting photos.

Daarnaast hebben we ook te horen gekregen dat het werk van mijn verloofde in april te zien zal zijn in Gallerij Karel te Gorinchem voor 3 maanden! Super leuk!! Hier komt binnenkort natuurlijk nog meer informatie over πŸ™‚ .

Wil je graag meer fotografie van mijn verloofde zien? Neem dan eens kijkje op zijn website: HansVanVrouwerf.nl.

Oja! Vandaag geen fotografie van mij op mijn blog, maar wel op DoorMariska.nl. Dit keer over avondfotografie, dus neem snel een kijkje! πŸ˜€ .

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: