Verlaten villa en atelier


Verlaten villa en atelier - Drinking in the jungle

Een tijdje geleden ben ik naar verlaten locatie geweest die al best lang op mijn lijstje stond. Een prachtige verlaten villa en atelier. Heerlijk vervallen en de natuur neemt het heel mooi over. Vandaag laat ik mijn foto’s zien.

De villa heeft een prachtige grot met een bar erin, hier werden klanten ontvangen. Echt prachtig om te zien!


Verlaten villa en atelier - Sitting in the light

Op zolder stond deze stoel, heerlijk in het licht :)!


Verlaten villa en atelier - Woopz, it was too heavy!

Bovenstaande foto vind ik gewoon echt geweldig mooi!


Verlaten villa en atelier - My beautiful office

Het atelier is best groot, we hebben er ook best een tijdje rondgelopen. Het is er ook best vergaan, de trap naar de verdieping boven het atelier was ook behoorlijk vergaan. Je moest echt goed op letten :).

Ik ben echt blij dat ik deze locatie heb gedaan, ik ben dan ook zeer tevreden met mijn foto’s :)!

Wat vinden jullie van de foto’s?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: