Foto op aluminium via Webprint


Foto op aluminium via Webprint

Sinds dat ik fotografeer heb ik aardig wat foto’s gemaakt waar ik zeker trots op ben. Op mijn blog heb ik dan ook een portfolio aangemaakt met vele foto’s die ik zelf ook echt super mooi vind. Het is dan ook zeer leuk om foto’s afdrukt in huis te hebben. Webprint kreeg ik de kans om een foto op aluminium af te laten drukken. Super gaaf natuurlijk! Ik heb een foto uitgekozen en deze besteld. Vandaag laat ik jullie hier iets over zien.


Foto op aluminium via Webprint

Bij Webprint kan je kiezen uit verschillende afdruk methoden. Je kan bijvoorbeeld een foto op hout, een foto op canvas of bijvoorbeeld een foto op aluminium af laten drukken. Het aluminium wordt ook wel dibond genoemd, misschien heb je dit wel eens eerder gehoord. Bij Webprint kan je kiezen tussen twee typen aluminiumplaten, namelijk een geborstelde aluminiumplaat dat voor een een ruw, levendig effect zorgt. Maar je kan ook kiezen voor een witte aluminiumplaat, dit zorgt weer voor een natuurlijk en helder effect.

Omdat mijn foto’s een bepaalde sfeer uitbeelden, heb ik gekozen voor een natuurlijk en helder effect, oftewel voor een witte aluminiumplaat, zodat je de sfeer goed kan zien.

Je kan ook zelf helemaal kiezen welk formaat je precies wilt, daarnaast kan je ook de vorm uitkiezen, bijvoorbeeld liggend, staand of juist vierkant.

Ik koos voor een liggende aluminiumplaat van afmeting 60 x 45 cm, dus aardig groot 🙂 .Nadat ik de bestelling had geplaatst, had ik het al binnen een aantal dagen in huis, best een snelle service dus 🙂 !


Foto op aluminium via Webprint

Bij sommige foto afdruk services zit er al een hangsysteem vast aan het aluminiumplaat. Bij Webprint krijg je deze los erbij en moet je dit nog zelf erop plakken. Het is dus even meten waar het ophangsysteem moet komen.


Foto op aluminium via Webprint

De kwaliteit van de foto vind ik prima. We hebben de foto in ons huis gehangen naast de trap. Hier komt hij goed uit en vooral van een afstandje is de foto mooi om te zien! En zo kan ik altijd genieten van mijn eigen gemaakte foto!

Wil jij ook graag een foto afdrukken op bijvoorbeeld hout, canvas of aluminium? Dat kan zeker, neem eens een kijkje op de website van Webprint.

Heb jij al wel eens een foto af laten drukken om bijvoorbeeld op te hangen in je huis?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: