Met welke fotografiewerken zal ik gaan exposeren?


Expositie op de Leerdamse Kunstvierdaagse 2015

Zoals jullie weten ga ik ook dit jaar weer exposeren op de Leerdamse Kunstvierdaagse. Ook dit jaar ga ik weer exposeren met mijn fotografiewerken over vergane glorie. Echter heb ik dit keer jullie hulp nodig! Ik heb namelijk behoorlijk wat foto’s die ik zelf echt super mooi vind, maar ik mag er minimaal 3 en maximaal 6 uitkiezen om mee te gaan exposeren. Graag hoor ik van jullie welke foto’s jullie het mooist vinden en met welke fotografiewerken ik moet gaan exposeren.

Hieronder heb ik alle werken neergezet die ik zelf echt super gaaf vind. En dat zijn er natuurlijk wel behoorlijk veel. In de reacties kan je aangeven welke fotografiewerken jij het mooist vindt en met welke fotografiewerken ik zal gaan exposeren.


1. Piano en trap
Verlaten en vergane villa met siertrap en piano

2. Mos in klaslokaal
Verlaten school

3. Vergane gang
Verlaten Chateau met een prachtige entree

4. Prachtige entree
Verlaten Chateau met een prachtige entree

5. Vergaan huisje
Echte vergane glorie in een verlaten huisje

6. When nature takes over
Als de natuur een verlaten huis overneemt

7. Vergane kapel
Een aantal verlaten gebouwen

8. Let’s study
Verlaten school

9. Verlaten theater
Verlaten theater

10. Too heavy
Woopz, it was too heavy!

11. My office
My beautiful office

12. Verlaten fabriek
Verlaten fabriek

13. Vergane school
Verlaten school en een verlaten zwembad

14. Which door?
Verlaten school en een verlaten zwembad

15. Vergane glorie

16. Vergaan huisje

17. Verlaten kalkfabriek

18. Spinnenwebben

19. Bal

20. Spinnenwebben 2

Natuurlijk kunnen jullie ook kijken op mijn Portfolio pagina en daar de mooiste foto’s uitkiezen.

Alvast bedankt iedereen!

Welke foto’s vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: