Gave expositie over vergane glorie op de Leerdamse Kunstvierdaagse 2015


Expositie op de Leerdamse Kunstvierdaagse 2015

Afgelopen twee jaar heb ik samen met mijn man een expositie gehad op de Leerdamse Kunstvierdaagse. En ook dit jaar gaan we weer exposeren op de Leerdamse Kunstvierdaagse met onze fotografiewerken. Ik heb daar echt veel zin in 🙂 . Vandaag vertel ik hier iets meer over.

Tijdens de Leerdamse Kunstvierdaagse zullen er vele beeldende kunstenaars aanwezig zijn met hun mooie werken en worden er ook voorstellingen gegeven, zoals live muziek, poëzie, theater, dansvoorstellingen en meer.


Expositie Leerdamse Kunstvierdaagse 2014

Mijn verloofde en ik staan beide al op de website van de Leerdamse Kunstvierdaagse LeerdamseKunstvierdaagse.nl. Er zullen hoogstwaarschijnlijk hier nog nieuwe foto’s bij geplaatst worden. Dit jaar zal ik met mijn nieuwste fotografiewerken van vergane glorie gaan exposeren. Binnenkort zal ik op mijn blog laten zien welke fotografiewerken dit zullen zijn 🙂 . Ze moeten namelijk nog uitgezocht en afgedrukt worden.


Expositie Leerdamse Kunstvierdaagse 2014

Dit jaar is het ook 250 jaar glas in Leerdam en mijn man heeft hier prachtige foto’s voor gemaakt van o.a. zeer oude mallen. Hiermee zal hij dan ook hoogstwaarschijnlijk gaan exposeren op de Leerdamse Kunstvierdaagse.

Meer werk van mij is te bewonderen via de categorie Fotografie op mijn blog of via mijn mijn portfolio pagina. En meer werk van mijn verloofde is te vinden op http://www.hansvanvrouwerf.nl.

Dit jaar zal de Leerdamse Kunstvierdaagse donderdag 29 oktober tot en met zondag 1 november 2015 zijn. Het wordt gehouden in Partycentrum “Het Dak” te Leerdam.

Adres:
Tiendweg 9a
4142 EG Leerdam

Entree van de Leerdamse Kunstvierdaagse 2015 is gratis en iedereen is welkom :). Dus kom tijdens de Leerdamse Kunstvierdaagse 2015 eens een kijkje nemen naar ons werk :).

Ben jij wel eens naar een expositie geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: