Op zoek naar een nieuw bureau

Op zoek naar een nieuw bureau

Een behoorlijke tijd geleden schreef ik een artikel over onze nieuwe werkplek, maar nu willen we onze werkplek naar beneden halen en in ons bijhok plaatsen en niet meer op de kamer waar onze werkplek nu is. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe kantoor items waaronder een nieuw bureau. Vandaag heb ik voor jullie een aantal bureaus als inspiratie bij elkaar gezet. Deze bureaus vind ik erg mooi en zeer praktisch voor onze werkplek.

Mijn man is fotograaf en heeft een eigen bedrijf, daarnaast ben ik natuurlijk een blogger en fulltime programmeur en werk ik één keer in de week thuis. Een goede werkplek is voor ons beide daarom echt zeer belangrijk.

Bij OTTO kwam ik een heleboel mooie en praktische bureaus tegen. Ze hebben hier ontzettend veel keuze qua design en materiaal. Vooral witte en houtkleurige bureaus vind ik erg mooi en deze passen ook goed bij ons interieur.

Wat ik zeer belangrijk vind aan een bureau zijn de volgende punten:
– De juiste breedte, ons bijhok is namelijk niet heel erg groot en het bureau mag daarom niet te groot zijn
– De juiste hoogte, boven het bureau hangen nog een aantal kastjes, het bureau mag daarom niet te hoog zijn
– Veel opbergruimte voor kantoor- en cameraspullen
– Ruimte waar ook mappen etc. naast elkaar kunnen staan en deze makkelijk te pakken zijn
– Moet ook bij de rest van het interieur passen
– Een iMac moet op het bureau passen en daarnaast nog wel ruimte over hebben voor andere spullen
– Ook ruimte hebben voor de printer
– Lades en deurtjes hebben, zodat spullen ook netjes opgeruimd worden en het niet chaotisch oogt.

Ik vind het heerlijk om aan een bureau te werken, alles gestructureerd en netjes 🙂 . Ik kan niet wachten totdat onze nieuwe werkplek weer helemaal klaar is 🙂 !

Heb jij thuis ook een bureau en wat vind jij het belangrijkst aan een bureau?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: