Ons nieuwe kantoor en mijn eigen werkplek


Mijn nieuwe werkplek

Afgelopen week is het kantoor van mijn verloofde en mij helemaal aangepast. We hadden gezamelijk een iMac. Hier werkte mijn verloofde altijd op, maar één keer in de twee weken werk ik thuis en had ik de iMac nodig. Dit was nogal lastig, want dan kon mijn verloofde niet aan het werk. Daarnaast blogde ik vooral nog op mijn iPad. Wat vaak ook zeer frustrerend is..

Maar nu hebben we nog een iMac erbij gekocht, zodat we allebei een eigen iMac hebben 🙂 . Als je mij volgt op Instagram dan had je al het begin van ons nieuwe kantoor kunnen zien. Vandaag laat ik nog een aantal foto’s zien 🙂 . Kijk dus snel verder!


Mijn nieuwe werkplek

We hadden al een groot bureau waar de eerste iMac op stond, maar nu hebben we nog dezelfde erbij genomen en de bureaus staan nu tegenover elkaar. Ook de iMac’s staan nu tegenover elkaar 🙂 .

De bureaus staan tegen het raam aan, zodat we ook heerlijk naar buiten kunnen kijken. En ik hou van orchideeën, dus we hebben allebei een orchidee op ons bureau staan.

Op mijn eigen werkplek heb ik nog een postvak liggen met belangrijke post, een magazine map, mijn Smartphone desktop standaard en natuurlijk mijn Hema Deskplanner en mijn Hema todo notitieboek. Ook de ELLE magazines die ik nog moet lezen, liggen op mijn bureau. In ons kantoor zullen ook nog foto’s opgehangen worden.


Mijn nieuwe werkplek

Hierboven heb ik nog een overzicht foto geplaatst van ons nieuwe kantoor. Ik ben echt super blij met mijn eigen werkplek. Nu kan ik heerlijk bloggen, foto’s bewerken, mails lezen en beantwoorden, mijn blog onderhouden, werken en meer!

<3 <3 mijn nieuwe werkplek!! :D Wat vind jij van onze nieuwe kantoor en mijn eigen werkplek?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: