Hema Desk Planner


Hema Desk Planner

Notitieboekjes gebruik ik echt ontzettend graag. Ik hou ervan om lijstjes te maken en voor elke dag bij te houden wat ik graag die dag wil doen of moet doen. Mijn Hema to do notitieboekje was alweer vol en daarom zocht ik dus een nieuw notitieboekje. Ik besloot om weer naar de Hema te gaan. Helaas hadden ze mijn oude notitieboekje niet meer, maar ik zag een ander super handige en leuke notitieboekje, namelijk de Hema Desk Planner die ook zeer bekend is in de bloggerswereld. Deze moest ik natuurlijk gewoon hebben!

In mijn Hema to do notitieboekje schreef ik voor elke dag op wat ik dus wilde gaan doen of wat ik moest doen. En achterin het boekje had ik aparte to do lijstjes gemaakt van de dingen die ik nog moest doen, maar die nog niet in de planning stonden en ook blog onderwerpen. Nu heb ik dit super handige Hema Desk Planner. Het ontwerp vind ik ook echt zeer mooi, zwart en wit en roze. Love it 😀 !


Hema Desk Planner

Hema Desk Planner

Op elke bladzijde staat de hele week en bij elke dag kan je dus je taken noteren. Aan de andere kant van de bladzijde staat een to do en notities gedeelte. Super handig dus voor mij!


Hema Desk Planner

En het leuke van deze Hema Desk Planner is dat hij ook nog eens rechtop kan staan, zodat in één oogopslag te zien is wat je nog allemaal moet doen. Hier hou ik dus echt van!

De Hema Desk Planner heeft een ringband, dus als je klaar bent met een week of je wilt een andere week bekijken, dan sla je de bladzijde gewoon om naar de andere kant. Geen gevouw en gedoe, gewoon simpel! En je kan natuurlijk ook gewoon de bladzijden eruit scheuren als je klaar bent met een week 🙂 .

Ik ben echt super tevreden met deze Hema Desk Planner. Ik vind hem zeer handig in gebruik!

Je kan de Hema Desk Planner (de kleur zelf is niet meer verkrijgbaar) kopen voor €4 bij de Hema en in de HEMA webshop.

Heb jij ook al een Hema Desk Planner? En hou jij ook altijd van lijstjes maken?

Hema Desk Planner
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: