Etos Quick Dry Nailpolish 101


Etos Quick Dry Nailpolish 101

Een tijdje geleden heb ik een aantal nagellakjes van een vriendinnetje van mij (S.) gekregen. Twee daarvan heb ik al laten zien, namelijk de Essie Sunday Funday en de Essie Stroke of Brilliance. Vandaag laat ik het laatste nagelakje zien, namelijk de Etos Quick Dry Nailpolish 101 zien. Wat vind ik van dit nagellakje? Kijk snel verder!

De kleur vind ik echt zeer bijzonder. Het is namelijk een holografisch nagellakje. Dit is het eerste holografisch lakje dat ik in mijn bezit heb. De kleur is roze met een tintje oranje. Echt ontzettend mooi!

Het kwastje van het nagellakje is prima, niet te dik, niet te dun. Het lakt ook best wel fijn.


Etos Quick Dry Nailpolish 101

Het nagellakje dekt wel erg slecht. Ik heb op bovenstaande foto wel vier laagjes moeten gebruiken! Dat vind ik wel erg jammer. De droogtijd is best prima, hij droogt wel snel, sneller dan een normaal nagellakje.

Je kan dit lakje ook als topcoat gebruiken, het nagellakje is ook erg mooi op een roze nagellakje.

Het nagellakje blijft ook goed zitten, na vier dagen begint het een beetje te chippen. En ik gebruik best vaak mijn handen vanwege mijn werk. Ik vind dit best prima!

Ik ben zeer tevreden met dit lakje, ondanks de slechte dekking. De kleur en het holografische is echt prachtig! En die glans…wow :). Deze ga ik zeker vaker dragen :).

Je koopt de Etos Quick Dry Nailpolish 101 voor €2,49 bij de Etos.

Wat vind jij van holografische nagellakjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: