“It’s raining leaves” nail art


It's raining leaves nail art

Als we aan de herfst denken, dan denken we natuurlijk aan verschillende dingen zoals bijvoorbeeld: paddenstoelen, regen, spinnen en spinnenwebben, koud, wind, vroeg donker en vooral aan kale bomen en vallende bladeren. Ik heb dan ook een leuke nail art tutorial voor jullie.

Als eerste gebruik je voor je nagels een base coat. Ik heb zelf gebruik gemaakt van de Etos Base Coat. En als basislaag heb ik gebruik gemaakt van de kleur grijs (Essie nagellakje) gebruikt.


It's raining leaves

Op mijn nagels heb ik verschillende blaadjes gemaakt in mooie herfstkleuren, zoals oranje en rood.
Hoe maak je een herfstblaadje?

Stap 1. Trek een lijntje met een dottingtool of een striping nail polish (Bv. Striping nail polish van de Hema) over je nagel. Dit is de kern van het blaadje.
Stap 2. Maak daarna de omlijning van je blaadje.
Stap 3. Kleur dit dan helemaal in met dezelfde kleur.
Stap 4. Je kan daarna met een andere kleur hetzelfde doen in het blaadje. Let op: laat wel eerst je nagel goed drogen, voordat je weer over je nail art heen gaat met een ander kleur.
Stap 5. Je kan ook nog mooie glitters op de top van je nagel doen.


Nagel paddenstoel

Op mijn duim heb ik geen blaadje gemaakt, maar een paddenstoel. Hoe maakt je dit?

Stap 1. Maak onderaan je nagel een groen gedeelte. Dit kan je doen met bijvoorbeeld french manicure tip guides van Essence. Als je geen groen nagellakje hebt, dan kan je natuurlijk ook een geel nagellakje en een blauw nagellakje door elkaar heen doen, zodat je een groen lakje krijgt. Dit heb ik ook gedaan met de gele en blauw Quick Dry nagellakjes van de Etos.
Stap 2. Maak met een dottingtool of een nail art striper de uitlijning van de paddenstoel. Zorg er dus eerst weer voor dat je groene gedeelte ook weer goed droog is, voordat je erover heen gaat.
Stap 3. Kleur de paddenstoel in met de kleuren wit en rood.
Stap 4. Gebruik een dottingtool om de stippen te zetten met de kleur wit. Zorg ervoor dat je rode gedeelte ook weer eerst goed droog is.
Stap 5. Voeg ook hier weer wat glitters toe voor net dat beetje extra.


It's raining leaves nail art

Nadat je de nail art klaar hebt, laat je het weer goed drogen en maak het af met een top coat. Ik gebruik zelf altijd een top coat van de Etos, zeker een aanrader!

En klaar is je nail art! Kom maar op met de herfst en de vallende bladeren :).

Heb jij ook met de herst leuke nail art op je nagels?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: