Juni planning in de Josh V Mascha Planner

Juni planning in de Josh V Mascha Planner

Het is alweer begin juni en dat betekent dat ik weer een nieuwe juni planning heb gemaakt in mijn Josh V Mascha Planner. In dit artikel laat ik mijn Juni planning zien in mijn Josh V Mascha Planner.

Juni Planning in Josh V Mascha Planner

Juni planning in de Josh V Mascha Planner

In de planner zitten 12 maandelijkse pagina’s. Deze kan je indelen zoals je zelf wilt. De maand juni heb ik per vakje ingedeeld (de dagen) en onderaan heb ik mijn doelen en notities voor die maand geplaatst. Mijn doelen moet ik nog invullen verder. Bovenaan de pagina heb ik de maand juni geplakt, deze komt van mijn eigen planner stickers. Ik schrijf hier altijd alleen de belangrijkste evenementen en taken in, zoals verjaardagen, trouwdagen, afspraken etc. De rest van de taken schrijf ik in mijn wekelijkse planningen, deze laat ik verderop in dit artikel zien.

Thomas gaat ook weer naar de peuterspeelzaal. Elke maandagmiddag en woensdagochtend gaat hij hier naar toe. Wat echt super goed geregeld is, dat we van de tijd dat Thomas niet naar de peuterspeelzaal is geweest, we het geld terug krijgen. Nu kregen we van de belastingdienst sowieso al geld in die tijd, dus we krijgen het verschil terug. Echt netjes geregeld!

Mei planning in de Josh V Mascha Planner en financiën bijhouden in Evernote

Als ik een setup maak, dan haal ik altijd de pagina met alle verjaardagen en trouwdagen erbij, zodat ik precies weet wanneer iemand jarig is en wanneer er trouwdagen zijn.

Ook pak ik mijn jaarkalender erbij om te zien welke dagen feestdagen zijn, we hebben deze maand bijvoorbeeld de bevrijdingsdag en Pinksteren.

Juni Financiën in Evernote

Juni planning in de Josh V Mascha Planner - Financiën per maand

Juni planning in de Josh V Mascha Planner - Financiën per maand 2

Elke maand hou ik mijn financiën van de maand bij in Evernote. Evernote is een super handige notitie app waarmee je notities en notitieboeken zeer gemakkelijk kunt organiseren. Binnenkort ga ik hier een uitgebreid artikel over maken. Aan het begin van de maand ga ik een nieuwe financiën setup maken in Evernote. Ik bekijk dan welke vaste lasten we hebben, wanneer wat binnenkomt en welke uitgaven we nog meer hebben. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde rekeningen.

Ik heb wel de bedragen weggehaald, maar in mijn daadwerkelijke setup heb ik hier natuurlijk wel de bedragen staan. Voor elk bedrag staat een vinkje, zodat ik precies kan bijhouden wanneer iets betaald is of wanneer iets binnen is gekomen. Elke week bekijk ik dan de financiën en vink ik alles af wat al gedaan is. Maar ook hou ik hier bij hoeveel we kwijt zijn aan boodschappen, zodat we kunnen zien of we het budget wat we hebben opgesteld behaald hebben (of eroverheen zijn gegaan of juist minder hebben uitgegeven). Evernote is hiervoor super handig, zodat je gemakkelijk dingen kunt aanpassen en items af kunt vinken.

Wekelijkse planning in Josh V Mascha Planner

Juni planning in de Josh V Mascha Planner - wekelijkse planning

Planner stickers

In mijn Josh V Mascha Planner maak ik ook wekelijkse planningen en gebruik ik hiervoor ook weer mijn planner stickers die te koop zijn in mijn webshop. Aan de rechterkant maak ik dan een wekelijkse todo. Ook in Evernote heb ik mijn todo lijsten geplaatst waar ik dan taken afhaal en op de wekelijkse planning plaats.

Zo ziet mijn Juni planning er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup.

Gebruikte producten

Josh V Mascha Planner
Tombow ABT Dual-Brush tekenpennen
LAMY Scala Fountain Pen – Rose
– Mijn eigen gemaakte planner stickers, te koop in mijn webshop.
Evernote voor het bijhouden van mijn financiën per maand

Hoe plan jij jouw taken in? Maak jij gebruik van een Bullet Journal, een agenda of juist een planner? En gebruik jij ook Evernote?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: