Binnenkort verkrijgbaar – Ebook over “Financiën op orde krijgen”

Binnenkort verkrijgbaar – Ebook over “Financiën op orde krijgen”

Het bijhouden van onze financiën vind ik enorm belangrijk. Op mijn blog heb ik ook meerdere artikelen hierover geschreven. Ik merk dat veel lezers het lastig vinden om hun persoonlijke financiën op orde te krijgen. En daarom ben ik al een tijdje bezig met mijn tweede ebook, namelijk over “financiën op orde krijgen”. In dit artikel vertel ik daar iets meer over! En wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, want de early birds zullen ook een zeer fijne korting krijgen op mijn tweede ebook!

Maar wat kan je allemaal verwachten in mijn ebook?

“Vind je het lastig om jouw persoonlijke financiën op orde te krijgen? Weet je niet precies wat er nu binnenkomt en wat er nu uitgaat? Kan je niet sparen of geef je veel geld uit (terwijl je het eigenlijk niet hebt?), lees dan mijn ebook over “Financiën op orde krijgen”! Met mijn ebook krijg je jouw persoonlijke financiën weer op orde!”

Ik ben nog druk bezig met mijn ebook, maar ik kan al wel een aantal onderwerpen verklappen:

 • Jouw vermogen berekenen
 • De “Waarom”? vraag
 • Visionboard maken
 • Inkomsten en uitgaven bijhouden
 • Financiën per maand bijhouden
 • Noodfonds
 • Geld sparen voor doelen
 • Budget opstellen
 • Gebruik maken van geld enveloppen
 • Prioriteiten stellen
 • Ontzettend veel tips hoe je geld kunt besparen
 • Verschillende challenges
 • Hoe je aan extra inkomsten kan komen
 • Geld besparen met Meal planning
 • Geld besparen met een voorraadkast
 • EN VEEL MEER!!

In mijn ebook krijg je verschillende opdrachten, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan.

Prijs en verkrijgbaarheid

Er zullen twee pakketten worden aangeboden. Beide pakketten zullen verkrijgbaar zijn in 2021:

Pakket 1: Ebook “Financiën op orde krijgen met templates

In het eerste pakket krijg je mijn ebook “Financiën op orde krijgen” met daarbij bijbehorende opdrachten en templates, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. Dit pakket zal dan 12,50 euro kosten.

Pakket 2: Ebook “Financiën op orde krijgen met templates EN filmpjes met uitleg

In het tweede pakket krijg je alles wat in pakket 1 zit, met daarbij ook vele filmpjes met uitleg per onderwerp. Zodat je precies weet hoe je wat moet uitvoeren. Dit pakket zal dan 17,50 euro kosten.

Wat wil jij leren over financiën?

Graag hoor ik ook van jou of jij nog iets wilt leren over financiën? Dan kan ik dat natuurlijk ook meenemen in mijn ebook!

EARLY BIRD KORTING: 20% op beide pakketten!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn ebook over “Financiën op orde krijgen”? Schrijf je dan hieronder in op mijn nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom mijn ebook en krijg 20% korting op beide pakketten een aantal weken voordat mijn ebook gelanceerd wordt!

Wat wil jij graag leren over financiën?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: