Etos Lime & Mint en Elderflower & Raspberry hand creams


Etos Lime & Mint en Elderflower & raspberry hand creams

Mijn handen kunnen vaak enorm droog zijn, vooral in de koudere jaargetijden. Maar ook als het wat warmer is, heb ik hier en daar wat droge plekjes. Ik vind het dan fijn om mijn handen goed te verzorgen met een handcrème. Voor mijn verjaardag van dit jaar ontving ik van onze vrienden twee heerlijke hand creams namelijk Etos Lime & Mint en Elderflower & Raspberry hand creams van de nieuwe Botanical Boost lijn. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Bij de nieuwe Botanical Boost lijn zijn er in totaal zes planten uitgekozen die door hun werking een echte boost kunnen geven. Elke keer zijn er twee soorten planten met elkaar gecombineerd, het gaat om Lime & Mint, Elderflower & Raspberry en Jasmine & Vanilla. De totale lijn van de Botanical Boost bestaat uit 25 heerlijke producten. Ik heb twee hand creams gekregen. Maar er zijn ook producten als bijvoorbeeld bath oil, body oil, shower foam, body scrub, hand scrub en veel meer.


Etos Lime & Mint en Elderflower & raspberry hand creams

Beide hand creams zitten in een tube van 75ml. Als je het dopje eraf doet, dan zie je gelijk een bescherm folielaagje eroverheen. Dit vind ik wel zo prettig en hygiënisch, zo weet je ook dat nog niemand het product heeft gebruikt.


Etos Lime & Mint en Elderflower & raspberry hand creams

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven van beide producten. Met het groene lijntje is Lime & Mint en met het rode lijntje is elderflower & raspberry.


Etos Lime & Mint en Elderflower & raspberry hand creams

Etos Lime & Mint en Elderflower & raspberry hand creams

De structuur van beide hand creams is echt heerlijk. Je hebt maar een beetje nodig van de hand cream om je gehele hand in te smeren. De hand creams zijn een beetje romig, maar ook wat stevig. Je smeert het goed uit en het trekt ook snel in. Daarnaast plakt het niet als je het ingesmeerd hebt en mijn handen worden heerlijk zacht na gebruik, daar hou ik van!

Lime & Mint ruikt echt heerlijk fris en Elderflower & Raspberry ruikt wat warmer en zoetiger, ook echt lekker. Ik vind beide hand creams super! Beide doen hun werk zeer goed, de droge plekjes op mijn handen zijn snel verdwenen na gebruik.

De Etos Lime & Mint en Elderflower & Raspberry hand creams kosten 3,49 Euro voor 75ml. Meer informatie over de Botanical Boost kan je vinden op de website van Etos.

Etos Lime & Mint en Elderflower & Raspberry hand creams

Heb jij al eens producten van de nieuwe Etos Botanical Boost lijn geprobeerd? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: