World Recycle Week: Lever kleding in bij de H&M voor extra Korting!


World Recycle Week: Lever kleding in bij de H&M

H&M heeft samen met zangeres M.I.A. een nieuw initatief in de wereld geholpen, namelijk de World Recycle Week. Van 18 tot en met 24 april is er een kledinginzamelingsactie en hiermee willen zij 1000 ton aan oude of niet meer gedragen kleding ophalen. Hiermee willen zij dus bewustwording voor recycling creëren. Vandaag vertel ik jullie iets meer over de World Recylce Week.

Meer dan 3600 van de H&M winkels voeren actie voor het geweldige doel. Jij kan natuurlijk ook hiermee helpen en ervoor zorgen dan fashion geen vuilnis wordt, maar gewoon gerecycled wordt.

Breng al jouw oude kleding naar de H&M winkel en krijg hiermee extra korting op jouw nieuwe aankoop! Je kan van alles inleveren qua textiel, dus jouw oude t-shirt, jurkje, losse sokken, maar ook lakens en handdoeken. Alle textiel wordt gerecycled! Je kan natuurlijk ook jouw kledingkast gaan opruimen met de KonMari Methode en hiermee oude kleding verzamelen om in te leveren bij de H&M.


World Recycle Week: Lever kleding in bij de H&M

Hieronder heb ik een filmpje neergezet hoe het precies werkt.

Ook heeft M.I.A. in samenwerking met H&M een nieuwe muziek video opgenomen. Dezeb heb ik hieronder neergezet:

Meer informatie over de World Recycle week kan je vinden op de website van H&M. Hier kan je ook zien hoeveel kleding er al is opgehaald per winkel in heel de wereld.

Ik vind het echt een super initiatief! Altijd als ik oude kleding heb, dan lever ik het in bij de H&M om hiermee korting te krijgen op mijn volgende aankoop. En nu krijg je dus extra korting! Hiermee help je ook nog eens de wereld, echt top!

Ga jij ook nog oude kleding inleveren bij de H&M?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: