Mijn leven in foto’s #34 – PhotoWalk Hallerbos, 800 Bloglovin volgers en boom weggehaald


Mijn leven in foto’s #34 - PhotoWalk Hallerbos, 800 Bloglovin volgers en boom weggehaald

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. We hadden onder andere een PhotoWalk in het Hallerbos in België, hebben we een boom weggehaald en heb ik de 800 Bloglovin’ volgers behaald, yeahhh! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven ? .


Mijn leven in foto’s #34 - PhotoWalk Hallerbos, 800 Bloglovin volgers en boom weggehaald

Mijn leven in foto’s #34 - PhotoWalk Hallerbos, 800 Bloglovin volgers en boom weggehaald

Twee weken geleden hebben we eindelijk de conifeer weggehaald. We hebben namelijk hier zeer veel overlast gehad (lekkages en veel rotzooi op ons dakterras). Hij was van onze buurvrouw en ook zij wilde er graag vanaf. Met een aantal buren hebben we deze helemaal weggehaald. En ik ben er echt super blij mee!


Mijn leven in foto’s #34 - PhotoWalk Hallerbos, 800 Bloglovin volgers en boom weggehaald

Mijn leven in foto’s #34 - PhotoWalk Hallerbos, 800 Bloglovin volgers en boom weggehaald

Hierboven heb ik ons dakterras en ons uitzicht neergezet. Echt super gewoon! Nu willen we nog het dakterras beter schoonmaken en nieuwe meubels plaatsen, ook willen we meer planten en bloemen hebben. Dan kunnen we weer heerlijk buiten zitten, daar heb ik echt zin in!


Foto's van het Hallerbos 2016

Afgelopen zondag hadden we een PhotoWalk in het Hallerbos in België. Echt een prachtig bos is het toch! Heerlijk om hier rond te lopen en het bos te fotograferen. We waren ook op een zeer goed moment, want de wilde hyacinten bloeiden echt zeer mooi! Meer foto’s kan je hier bekijken: Hallerbox 2016. Mocht je hier nog naar toe willen dit jaar, dan is dit weekend nog een goed moment, daarna zal het weer minder zijn. Meer informatie vind je op Hallerbos.be.


800 Bloglovin' volgers

Wow echt super mensen, 800 Bloglovin volgers! Ik ben hier zeer blij mee 🙂 . Echt bedankt allemaal!


Ontruiming

Van de week zat ik op mijn werk toen ineens de brandalarm af ging. Voor onze veiligheid moesten we allemaal het gebouw zo snel mogelijk verlaten. Ik werk in Rotterdam in een gebouw met 32 verdiepingen, wij zitten op verdieping 23. We moesten dus met zijn allen 23 verdiepingen naar beneden lopen, want je mag natuurlijk niet de lift gebruiken tijdens een brand. Phoe, wat een eind was dat zeg, ongeveer 7 minuten hebben we over gedaan om naar beneden te lopen. Zoveel treden waren het….ik heb er gewoon enorme spierpijn van haha. Wat bleek, er was een kleine brand uitgebroken op de 18e verdieping voor werkzaamheden. Deze was gelukkig al snel geblust en konden we binnen een half uur alweer naar boven (dit keer wel gelukkig met de lift 😉 haha).


Bullet journal 2016 update

Ook ben ik begonnen met een internationale Bullet Journal Swap. Super leuk! In totaal doen er 10 mensen mee in een swap en ieder persoon maakt een Bullet Journal met een aantal pagina’s erin en stuurt deze door naar de volgende persoon. Deze voegt weer nieuwe pagina’s toe en stuurt het weer door. En zo gaat het door totdat iedereen de Bullet Journal in handen heeft gehad, daarna zal de laatste persoon de Bullet Journal weer terug sturen naar de eerste persoon, dus de persoon die de Bullet Journal als eerste heeft gemaakt en als eerste in handen heeft gehad. Zo krijg je dus 10 verschillende Bullet Journals waarin 10 verschillende mensen mooie en leuke pagina’s in hebben gemaakt met mooie tekeningen, teksten, verhalen en meer! Echt super leuk! Ik ga deze week beginnen met de voorbereidingen van de Bullet Journal Swap en een Bullet Journal kopen en hierin pagina’s maken. Hier komt dan weer een nieuw artikel van online.

Dit was mijn leven in foto’s. Vanavond gaan we lekker wokken met onze vrienden en voor de rest ga ik lekker met mijn blog bezig zijn en filmpjes en series kijken.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: