App: Room for Thought

App: Room for Thought

Een tijdje geleden kreeg ik een reactie van Stephanie (helaas bestaat haar blog niet meer) over mijn Apps op mijn IPhone en raadde mij een nog een leuke App aan, namelijk: Room for Thought. Als App liefhebber wilde ik deze natuurlijk graag uitproberen.

Wat vind ik van deze App? Lees snel verder!

Wat is Room for Thought? Met deze App kan je je eigen “toevallige” fotodagboek maken. Elke dag maak je een foto op een willkeurige dag, 365 dagen in het jaar.

Op een random moment van de dag krijg je een melding van de App. Je opent dan de App en je krijgt een animatie te zien van 10 seconden. Hierna opent de camera van je telefoon automatisch. Je hebt dan 3 seconden de tijd, ja heel kort dus, om je camera ergens op te gaan richten. De foto wordt dan automatsich gemaakt.

Aan elke foto kan je dan een comment toevoegen en bepalen of je de foto publiek of prive wilt maken. Ook kan je de foto delen via Facebook en/of Twitter.

Ik heb deze App nu een week gebruikt en vind het echt een grappige en leuke App. Hieronder heb ik van afgelopen 7 dagen de foto’s geplaatst die ik op een random tijd moest maken met deze leuke App.

image

Op mijn werk, lekker gezond zijn hahah.

image

Onderweg naar mijn werk, echter reed te trein net weg, dus een beetje wazige foto hahah. Ja, je hebt maar 3 seconden te tijd he om je camera ergens op te richten :).

image

Op mijn werk drink ik echt super veel thee :). Dit was mijn laatste kopje van die dag :).

image

Ik werk graag met lijstjes, afcheck lijstjes, dus schrijf ook veel todo lijstjes op mijn werk :).

image

De trein reed niet, dus mijn lieffie had me opgehaald vanaf een station waar ik was gestrand. Dan maar even langs de MCDonalds :).

image

Heerlijk wezen gourmetten bij onze lieve buurtjes :). Was een zeer drukke dag. Eerst ‘s ochtends en een kleine middag op pad geweest om verlaten panden te gaan fotograferen en ‘s avonds waren we uitgenodigd bij onze buren. Dus vandaar dat er geen artikel online kwam. We waren echt doodop haha.

image

Vandaag was het onze allereerste en succesvolle PhotoWalk. Een zeer gezellige PhotoWalk waar we leuke mensen hebben ontmoet en mooie foto’s hebben gemaakt. We waren dus laat thuis vandaag en onze lieve Linkie was weer blij dat we thuis waren :).

Nu ik deze foto’s weer terug bekijk en hierover schrijf, komen leuke herinneringen weer naar boven. Ik vind deze App echt zo leuk! Elke dag op een random moment een foto :).

Meer informatie over deze App kan je hier vinden:
Room for Thought.

Ken jij deze App al? Wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: