Verlaten bioscoop


Verlaten bioscoop

Afgelopen weekend zijn we weer op pad geweest om een aantal verlaten panden te bezoeken. Het was een zeer leuke en spannende dag. Vol met klimmen en klauteren op de ene locatie en rennen voor de politie en ook nog eens op een andere locatie aangehouden worden door de politie haha. Vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien van een verlaten bioscoop. Benieuwd naar mijn verhaal en de foto’s? Kijk dan snel verder!


Verlaten bioscoop

Het is een zeer kleine bioscoop, wel erg mooi en zeer vervallen. Op de eerste foto zie je de kleine zaal en op bovenstaande foto zie je de grote zaal. We hadden echt super mooi licht hier. Prachtig om te zien!

We waren met twee man in de grote zaal op het balkongedeelte. Ik was eventjes na een tijdje naar een andere kamer gegaan om mijn verloofde op te zoeken. Maar op het moment dat ik buiten de zaal kwam, hoorden we iets..nou ja iets..het was zoiets als:

KLA-BAM!!!

Er werd ineens geschenen met een grote zaklamp. Daarna hoorden we gepraat, dus ik ging snel weer terug naar de grote zaal en hoorde dat het de politie was. Ze kwamen onze kant op….

OJEEE….

Omdat er veel junkies en vandalen komen, wordt het goed in de gaten gehouden en de buurman had ons toch helaas gezien. Maar de agenten waren echt super aardig en vonden het juist gaaf wat we deden en wilden zelfs foto’s zien. We moesten onze id kaarten laten zien en ze noteerden alleen onze namen. We mochten zelfs nog een uur verder fotograferen, als we maar wel voorzichtig deden…maar natuurlijk mevrouw en meneer de agent ;). En toen gingen ze weer weg. Pfiew hahah! We hebben dus lekker nog even door gefotografeerd :).


Verlaten bioscoop

Het is er echt heerlijk vervallen, prachtig om te zien! Deze projector ziet er gewoon te tof uit! Moet je die muur eens zien! 😀


Verlaten bioscoop

Ook stond er nog een oude platenspeler, ook helemaal vergaan. Geweldig!

Ik vond het echt een zeer leuke locatie! Echt lekker vervallen, want in sommige kamers lagen de plafonds er al uit haha.

Je zag inderdaad ook wel matrassen hier en daar liggen, dus ja, zwervers en junkies zullen er inderdaad vast wel komen. Gelukkig zijn wij die dag daar niet tegengekomen.

Oja het verhaal dat we ook nog moesten rennen voor de politie op de andere locatie, komt natuurlijk snel op mijn blog ;).

Wat vind jij van de foto’s van deze verlaten bioscoop?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

3 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: