Bruidsjurk uitzoeken op zaterdag 23 augustus


bruidsjurk uitzoeken

Jaaa, het is bijna zover! Zaterdag 23 augustus ga ik een bruidsjurk uitzoeken. Ik ben namelijk sinds afgelopen kerst verloofd en volgend jaar op 15 mei (15-05-2015) gaan we trouwen 🙂 .

Ik ga naar La Nova te Dordrecht voor een bruidsjurk. Vandaag laat ik jullie een aantal impressie foto’s zien van de bruidsjurken die zij in het assortiment hebben. Natuurlijk hebben ze veel meer jurken, maar is een kleine greep van de jurken die ik ook mooi vind 🙂 . Benieuwd? Kijk dan snel verder!


Bruidsjurk uitzoeken bij La Nova

Bruidsjurk uitzoeken bij La Nova

Bruidsjurk uitzoeken bij La Nova

Bruidsjurk uitzoeken bij La Nova

Bruidsjurk uitzoeken bij La Nova

Bruidsjurk uitzoeken bij La Nova

Bruidsjurk uitzoeken bij La Nova

Bruidsjurk bij La Nova

Bruidsjurk bij La Nova

Bruidsjurk bij La Nova

Bruidsjurk bij La Nova

Schermafbeelding 2014-08-06 om 20.25.37

Bruidsjurk bij La Nova

De jurken die ik heb uitgekozen zijn allemaal wit, crème of gebroken wit en zijn bijna allemaal strapless, ik vind dat eigenlijk veel mooier dan met bandjes 🙂 . Ook lopen de jurken onderin wijd uit, een strakke jurk vind ik namelijk niet zo mooi, en vooral niet bij mij 🙂 .

Ik heb er echt zin in! Samen met mijn moeder, schoonmoeder en een vriendin gaan we hier naar toe en maken we er een super leuke en gezellige dag van 🙂 . Nog een paar weekjes wachten 😀 😀 😀 ! Ik hoop echt dat ik ga slagen!

Welke jurk(en) vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: