Mijn bestellingen via AliExpress


Mijn bestellingen via AliExpress

Ik denk dat de meeste mensen tegenwoordig AliExpress wel kennen. Mijn man ik bestellen hier vaak dingen voor bijvoorbeeld onze telefoons, zoals kabels etc., maar ook fotografie spullen. Nu wilde ik zelf nog een aantal dingen hebben en vandaag laat ik jullie mijn bestellingen via AliExpress zien.

AliEpxress is een website waar je zeer goedkope items kunt kopen. Al deze items komen uit China en je hebt vele verschillende kopers waar je de items kunt kopen. Je kan items kiezen uit categorieën zoals bijvoorbeeld kleding, telefoons en accessoires, computer en kantoor, sieraden, tassen, schoenen, make-up, verzorgingsproducten, knutselspullen, speelgoed, sportitems en meer!

Vaak zijn de items veel goedkoper dan hier in Nederland, je moet er alleen wel even op wachten. Het kan namelijk soms wel eens een aantal weken duren voordat je het in huis hebt. En via de app AliExpress krijg je ook nog eens extra korting op de items, super handig dus!

Vandaag heb ik ook weer een aantal items gekocht en die laat ik aan jullie hieronder zien:


Mijn bestellingen via AliExpress

Ik had een brush kwast van de Etos, echter na één keer wassen vielen de haren al helemaal uit. Ik was dus op zoek naar een nieuwe kwast. Mijn vriendinnetje had bovenstaande kwast van Zoeva (niet de echte) gevonden en deze wilde ik ook graag hebben. Ik ben hier echt benieuwd naar!


Mijn bestellingen via AliExpress

Voor mijn highlighter gebruikte ik altijd een waaier kwast, alleen de haren begonnen alle kanten op de staan behalve de goeie. Ook deze kwast had mijn vriendinnetje gevonden en deze wilde ik ook graag hebben. Dus besloot ik deze Zoeva highlighter brush (niet de echte) te bestellen.


Mijn bestellingen via AliExpress

Ik ben dol op Washi tape en ik vond deze super leuke Washi tapes. In totaal krijg ik er 10. Ik ben echt zeer benieuwd hiernaar.

In totaal was ik 14,99 Euro kwijt voor alles. Vaak is het bij AliExpress zo, dat je ook geen verzendkosten betaald, hoe top is dat?! Het duurt nu natuurlijk nog wel een aantal weken voordat ik deze items binnen heb, maar ik zal ze zeker aan jullie laten zien zodra ik ze heb 🙂 .

Heb jij wel eens iets besteld via AliExpress?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: