Palmolive So Relaxed Douchegel met essentiële olie


Palmolive So Relaxed Douchegel

Na een lange dag werken vind ik het altijd heerlijk om even onder de douche te gaan. Ik gebruik dan altijd fijne doucheproducten waarvan ik heerlijk kan ontspannen. Een tijdje geleden heb ik de Palmolive So Relaxed Douchegel met essentiële olie gekregen van mijn vriendinnetje en vandaag laat ik hem aan jullie zien.

Ik ontving de Palmolive So Relaxed Douchegel aromatische douchegel met essentiële olie van Lavendel, Ylang-Ylang en Kardemom. De fles heeft een paarse kleur en een inhoud van 250ml, daarnaast vind ik het model van de fles er mooi eruit zien.


Palmolive So Relaxed Douchegel met essentiële olie

Er zit een klik dop op, wat ik persoonlijk wel erg fijn vind. Met een draaidop raak je de dop namelijk makkelijk kwijt, bij dit systeem niet 🙂 .


Palmolive So Relaxed Douchegel met essentiële olie

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.


Palmolive So Relaxed Douchegel met essentiële olie

De structuur van de de douchegel is echt heerlijk, beetje plakkerig, maar zodra er water bij komt, schuimt het echt heerlijk. En die geur….owww wat heerlijk! Ik ruik de Lavendel zeer goed, waar ik ook echt dol op ben. De geur blijft ook wel een poosje hangen, dat is ook wel prettig!

Het is een zeer fijne douchegel, ik raak er ook echt heerlijk ontspannen van. Ik ben fan!

De Palmolive So Relaxed Douchegel met essentiële olie kost ongeveer 1,75 Euro voor 250ml. Je kan deze kopen bij bijvoorbeeld Bol.com

Palmolive So Relaxed Douchegel met essentiële olie

Gebruik jij wel eens douchegels van Palmolive?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: