Mijn leven in foto’s #97 – Eerste test met de Silhouette Cameo 3, Sinterklaas en wandelen

Mijn leven in foto’s #97 - Eerste test met de Silhouette Cameo 3, Sinterklaas en wandelen

Afgelopen woensdag hebben we Sinterklaas gevierd en we hebben inmiddels ook al de Kerstboom staan. Ik kan echt genieten van deze maand. Volgende week is Thomas jarig, dus hebben we extra feest. En daarnaast hebben we natuurlijk ook de feestdagen. In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #97 - Silhouette Cameo 3

Mijn leven in foto’s #97 - Silhouette Cameo 3

Mijn leven in foto’s #97 - Silhouette Cameo 3

Twee weken geleden liet ik al zien dat ik een Silhouette Cameo 3 heb gekocht en ik heb al een stickervel gemaakt met mijn logo als sticker. Ik ben er echt enorm blij mee! Ik wil de komende tijd ook mijn eigen stickers gaan ontwerpen. Als jullie een bepaald idee hebben voor stickers, laat het me weten in de reacties. Bijvoorbeeld voor jouw agenda of Bullet Journal of voor iets anders.

Mijn leven in foto’s #97 - Knutselen met Thomas

Thomas is echt dol op knutselen en tekenen. Hier zit hij aan mijn bureau, hoe schattig!

Mijn leven in foto’s #97 - Oliebollen

Yup, de eerste oliebollen hebben we ook al op haha.

Mijn leven in foto’s #97 - Stampin Up

Een tijdje geleden liet ik al zien dat ik van Stampin Up verschillende items had gekocht. Ik heb een testje gemaakt van een tasje wat ik wil gaan maken voor kerst. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel over al mijn creaties.

Mijn leven in foto’s #97 - Chocoladeletter

Op mijn werk kregen we een heerlijke chocoladeletter.

Mijn leven in foto’s #97 - Sinterklaas

Ook hebben wij Sinterklaas gevierd. Thomas had dinsdagavond de schoen gezet en woensdagochtend kreeg hij een cadeau, namelijk een playdoh pakket. Hij is er super blij mee. Hij vindt het namelijk geweldig om te kleien en te knutselen.

Mijn leven in foto’s #97 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #97 - Wandelen

Ik vind het heerlijk om met mijn gezin heerlijk te gaan wandelen. Zo gaan we vaak wandelen door de stad of door de natuur. Heerlijk genieten!

Mijn leven in foto’s #97 - Kerstboom

Voor sommigen is het misschien wel iets te vroeg, maar wij hebben gisteren de Kerstboom gezet. We hebben een kleine kerstboom die we bovenop de kast plaatsen. Thomas is dol op lichtjes en daarom vonden wij het leuk om de Kerstboom al te gaan zetten.

Dit weekend hebben we een heerlijk relaxed weekendje. Ik ben momenteel bezig om een filmpje te maken van mijn Bullet Journal December setup, hopelijk komt deze snel online. Ik moet deze nog goed editen. Ik wil de komende tijd nog meer filmpjes gaan maken, dus mocht je een leuk idee hebben voor een bepaald filmpje, dan lees ik dat graag in de reacties.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: