Mijn Bullet Journal December setup 2018 + Filmpje hoe ik mijn setup maak

Mijn Bullet Journal December setup 2018 + Filmpje hoe ik mijn setup maak

Elke maand maak ik een nieuwe setup in mijn Bullet Journal. Een maand met nieuwe taken, doelen, een maandoverzicht en meer. In dit artikel laat ik jullie zien hoe mijn Bullet Journal december setup er precies uit ziet. Ook heb ik een filmpje gemaakt hoe ik mijn setup maak, dus kijk ook gezellig mee!

December zal de laatste maand zijn in Mijn Bullet Journal Confetti van Mus. Ik heb niet veel ruimte meer over in mijn Bullet Journal. Eigenlijk ook wel lekker, want ik wil toch wel terug naar een Nuuna. En natuurlijk is het ook wel echt heerlijk om in een nieuwe Bullet Journal te gaan beginnen in januari. Welk merk vind jij het fijnst om te gebruiken voor jouw Bullet Journal?

Filmpje van mijn December 2018 setup

Hieronder heb ik een filmpje geplaatst van mijn december 2018 setup.

Hieronder laat ik ook via foto’s zien hoe ik de maand december heb ingedeeld in mijn huidige Bullet Journal.

Maandoverzicht en todo lijst

Mijn Bullet Journal December setup 2018 + Filmpje hoe ik mijn setup maak

De eerste pagina bevat een nieuw maandoverzicht. Elke regel is een nieuwe dag en hierin plaats ik afspraken, verjaardagen, evenementen en todo’s die echt die dag gedaan moeten worden. De weken splits ik door middel van een streep, een nieuwe week begint in mijn Bullet Journal altijd op een maandag. Zodra een dag aangebroken is, zet ik er een vinkje voor die dag. Zo kan ik ook snel zien welke datum het is en wat er nog allemaal gaat gebeuren deze maand. Ook gebruik ik color coding om bepaalde items te markeren, zoals werk als Virtual Assistant, verjaardagen, afspraken, evenementen, prive-dingen, items voor mijn blog en wanneer ik moet werken.

Aan de zijkant heb ik ook een tabje gemaakt met een sticker uit de Mijn Bullet Journal Stickers van MUS. Ik vind het wel handig om gelijk bij de juiste maand te kunnen komen. Nu heeft deze Bullet Journal ook drie leeslintjes wat ook wel fijn is, maar een tabje vind ik net iets gemakkelijker.

Mijn Bullet Journal December setup 2018 + Filmpje hoe ik mijn setup maak

In mijn Bullet Journal heb ik een zeer grote todo lijst. Hier haal ik elke maand taken vanaf en plan in ik voor de betreffende maand. Al deze taken zet ik dan in een maand todo lijst. Wekelijks kijk ik dan welke taken ik die week kan en wil ga doen en zet ik ze op mijn weekplanning.

Blongonderwerpen en doelen

Mijn Bullet Journal December setup 2018 + Filmpje hoe ik mijn setup maak

Op de volgende pagina heb ik een lijst met blogonderwerpen voor deze maand. In mijn Bullet Journal heb ik ook een grote lijst met blogonderwerpen. Hier haal ik dan elke maand nieuwe onderwerpen vanaf en plan deze dan in voor die maand.

Ik vind het belangrijk om elke maand aan doelen te werken en daarom plaats ik ook mijn doelen in mijn Bullet Journal, zodat ik er ook echt mee aan de slag ga. Deze heb ik al ingevuld, maar nog niet op de foto, aangezien er hier nog een uitgebreid artikel over komt.

Zo ziet mijn Bullet Journal setup er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup. Deze maand heb ik ook gebruik gemaakt van stickers van de nieuwe stickerboek van MUS. Ik vind de stickers echt super leuk, alleen ik vind het zonde dat het boekje snel uit elkaar valt.

Gebruikte producten

Mijn Bullet Journal Confetti van Mus
Mijn Bullet Journal Stickers van MUS
Tombow ABT Dual-Brush tekenpennen – Pastel kleuren – Set van 6
Pigma Micron 6 zwarte fineliners

Hoe plan jij jouw taken in?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: