Mijn leven in foto’s #11


Mijn leven

Owww nog een aantal daagjes en dan is het zover 🙂 ! Ik begin nu toch wel echt zenuwachtig te worden haha. We zijn dan nu ook bijna klaar met alle voorbereidingen. Nog de hele kleine dingetjes nog en dan is het helemaal klaar. De afgelopen twee weken was het dan nog wel druk met deze voorbereidingen. Maar we hadden ook nog een aantal feestdagen er tussen zitten. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal gedaan heb in de afgelopen twee weken. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

Een tijdje terug zijn we naar de Intratuin geweest om leuke spulletjes te komen voor in ons huisje. Nu alles verbouwd is, is het natuurlijk ook leuk om alles weer mooi aan te kleden. We kochten een aantal Riverdale spulletjes en heerlijke scent chips. Ik ben echt super blij met deze spulletjes.


Mijn leven

Met Koningsdag doen wij eigenlijk nooit wat. Mijn vriendinnetje en ik hadden weer afgesproken om de bruidskapsel en bruidsmake-up nog eens te oefenen. Na afloop had ik weer een prachtige bos met krullen, echt ik hou van de Carmen TrueCurls krultang. Hier komt binnenkort nog een review van 🙂 .


Mijn leven

Ok, dit is dezelfde foto haha, maar dan gesneden en door de app “Dead yourself” gehaald, dit is een app gemaakt door Fox en als je een echte “The Walking Dead” fan bent, dan moet je deze eens gaan downloaden haha.


Link

Hoe cute is hij weer he 🙂 ! Samen met ons aan tafel! Hahah


Mijn leven

Uitzicht van mijn kantoor 🙂 .


Mijn leven

Nieuwe bloemen in ons huisje, hier kan ik echt zo van genieten!


Mijn leven

Mijn leven

Bevrijdingsdag waren we natuurlijk vrij en in Leerdam was er een militaire optocht. Super leuk en bijzonder om te zien. Hier moesten we natuurlijk foto’s van maken. Meer foto’s kan je hier vinden: Bevrijdingsdag Leerdam 2015.


Roamler

Even een aantal Roamler opdrachten uitvoeren 🙂 !


Lucardi

Mijn nieuwe super mooie Lucardi Jet Set Addiction horloge. Hier ben ik echt zoooo blij mee 🙂 .


Mijn leven

Jaaaa, de bloemen zijn open gegaan! 🙂 Prachtig om te zien!


Mijn Leven

Ik vind dit echt een super mooi stukje in Leerdam. Vooral als de zon hier doorkomt, echt gaaf om te zien!


Zalando

Zalando kwam gisteren langs met een fijn pakketje! Nieuwe kleertjes zijn binnen, yeahhh!


Guess

Aaah, eindelijk mijn favoriete geurtje weer in mijn bezit! Heerlijk 🙂 !

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: