Sharing is Caring Tag


Sharing is caring

Een tijdje geleden werd ik door Ilse van Aspasiaa getagd voor de super leuke Sharing is Caring Tag, bedankt Ilse 🙂 ! Natuurlijk wilde ik deze ook graag invullen 🙂 .

Van wie is het laatste blogje wat je gelezen hebt en welke was dat?
Dat was een artikel met filmpje van Serena van BeautyLab. Namelijk Video – Cupcakes maken met Jade. Ik ben echt dol op kinderen en op lekkere dingen maken, dus ik genoot echt tijdens dit filmpje 🙂 .

Welke blogpost heb je als laatst opgeslagen en waarom was dat?
Ik sla eigenlijk best wel veel blogposts op. Ik weet eigenlijk niet meer welke ik voor het laatst heb opgeslagen. Vaak sla ik artikelen op omdat ze mij raken, of omdat ik een item wil hebben die een blogger heeft gereviewed, of juist DIY artikelen en winacties. Ik heb via Bloglovin verschillende collecties aangemaakt waar ik dan deze artikelen in opsla, deze kan je hier vinden: Miss Sentinelli’s Collections.

Deel jij wel eens een blogje van een andere blog op een social media kanaal? Via welk kanaal doe je dat dan?
Oja hoor! Vooral winacties, maar ook artikelen die mij echt zeer boeien of waar ik anderen ook mee kan helpen, zoals bijvoorbeeld Blogtips. Ik deel ze dan eigenlijk altijd via Twitter.

Bij welke 3 bloggers kom je dagelijks?
Pfoe, er zijn zoveel bloggers die ik graag bezoek. Helaas kan ik niet elke dag blogs bezoeken, maar ik probeer het wel. De blogs die ik graag bezoek zijn Pinkit.nl, Mijnkladblog.nl en Beautylab.nl. Maar natuurlijk ook nog veeeeel meer blogs.

Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd?
Vooral de artikelen van Blogaholic.nl, hier staan ontzettend veel handige en nuttige artikelen over bloggen met allerlei blogtips.

Bij welke blogger leer je vaak iets?
Ik denk wel van elke blogger wel iets. Bij de bekende bloggers, zoals Serena, Cynthia en Mascha leer ik echt veel over hoe je professioneel kan zijn en kan bloggen.

Is er nog een leuke DIY die je laatst gezien hebt?
Ik hou van DIY, als ik tijd heb, ben ik ook het liefst aan het DIY-en 🙂 haha. Ik heb laatst nog een super leuke DIY gezien van Serena, namelijk de DIY Ananas Vaas, echt super cute!

Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat?
Phoe, dat is een goeie. Ik weet zo even niet welk recept ik voor het laatst heb gezien. Ik zie ze niet zo vaak tegenkomen namelijk in mijn tijdlijn.

Bij wie moest je het laatst hard lachen en om welke blogpost ging dat dan?
Uhm, ja toch wel het filmpje van Serena die ik aan begin van dit artikel had neergezet (Cupcakes bakken met Jade), het filmpje is echt super leuk in elkaar gezet en er komen grappige momenten voorbij 🙂 .

Er zijn een hoop bloggers met schitterende foto’s, noem er eens 3 waarvan jij vind dat de foto’s altijd zo mooi zijn:
Beautylab.nl, InspiiredByLife.nl en Beautygloss.nl (bestaat helaas niet meer).

Is er een blogger waarvan je de lay-out heel gaaf vind?
Van Serena (Beautylab.nl) vind ik de lay-out echt mooi, duidelijk en overzichtelijk.

Heb je nog leuke nieuwe muziek ontdekt via een blogger? Bij wie heb je dat nummer gespot?
Nee niet echt eigenlijk 🙂 .

Is er een blogpost die je zo leuk vond of juist zo boeiend dat je vind dat iedereen die is moet lezen? Welke is dat dan?
Er zijn zoveel leuke blogposts dat ik ze allemaal wel wil delen. Neem gewoon eens een kijkje op de blogs die ik al noemde in dit artikel 🙂 .

Veel bloggers hebben iedere week een terugkerend onderwerp, naar welke post kijk jij altijd uit en bij wie is dat?
Mask Monday van Pinkit.nl. Mijn huid kan ook wel eens een goede masker gebruiken en Bianca maakt hier altijd zeer mooie en handige artikelen van.

Is er een blogger die je pas net ontdekt hebt?
Uhm, niet echt op dit moment. Ik volg best veel blogs, maar er zijn een aantal die ik echt ontzettend graag volg en daar ook het meest te vinden zal zijn.

Tag nu 3 bloggers om deze tag in te vullen en vergeet ze niet te vertellen dat je dat gedaan hebt ; )
Bianca van Pinkit.nl, Manon van InspiiredByLife.nl en Kirsty van Beautiliciousworld.nl.

Dit was de tag, ik hoop dat jullie het leuk vonden 🙂 .

Welke drie bloggers volg jij graag elke dag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: