Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: GORTCoaching, Lip Butters, Bullet Journal en Google Analytics

Goede werk-prive balans met hulp van een Coach

Elke week laat ik artikelen zien die vorig jaar in dezelfde week online zijn gekomen. Het is erg leuk om te zien welke artikelen online kwamen en welke artikelen nog relevant zijn. In dit artikel deel ik deze artikelen van vorig jaar en vertel ik daar ook iets meer over. Zoals bijvoorbeeld een goede werk-prive balans vinden met hulp van een Coach via GORTCoaching, Lip butters van The Body Shop en mijn Bullet Journal in mijn nieuwe LEUCHTTURM1917.

Goede werk-prive balans vinden met hulp van een Coach via GORTCoaching

Vorig jaar merkte ik op dat ik veel tijd kwijt was door mijn werk en minder tijd aan mijn gezin kon besteden. Ik werkte toen nog in Rotterdam waardoor ik veel tijd kwijt was aan reizen en aan werken. Het was tijd voor verandering. Voor mezelf had ik een visionboard gemaakt en tijdens die periode ontving ik toevallig een mailtje of ik een coachtraject in wilde gaan van GORTCoaching. Ik wilde graag een goede werk-prive balans vinden met hulp van een coach. Ik was enorm benieuwd naar GORTCoaching en besloot dit traject in te gaan. In dit artikel vertel ik mijn ervaring hiermee.

The Body Shop Shea en Strawberry Lip Butters

The Body Shop Shea en Strawberry Lip Butters

In The Body Shop Adventskalender van december 2016 zaten twee heerlijke lip butters, namelijk de The Body Shop Shea en Strawberry Lip Butters. Mijn lippen kunnen best droog zijn en dat er velletjes aan zitten. Met deze twee lip butters worden mijn lippen zeer goed verzorgd.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Leuchtturm1917 Notitieboek Roze - Medium - Puntjes - 17,95 Euro

Ik heb verschillende soorten Bullet Journals gehad, waaronder een LEUCHTTURM1917. Vorig jaar liet ik mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917. Dit was mijn allereerste LEUCHTTURM1917, ik vind ze echt super fijn. Toen had ik een blanco versie, maar ik ben toch meer fan van de LEUCHTTURM1917 dots versie. Ik ben zelfs helemaal overgegaan naar de Nuuna notitieboeken, omdat deze wat breder zijn. Beide zijn enorm fijn en echte aanraders!

Google Analytics in 60 minuten

Google Analytics in 60 minuten

Voor mijn blog gebruik ik Google Analytics om de statistieken bij te houden. Ik wilde graag meer hierover leren en meer uit Google Analytics halen, dat ik het boekje Google Analytics in 60 minuten voor mijn verjaardag vroeg en ook gekregen had. Het boekje Google Analytics in 60 minuten heeft 8 verschillende hoofdstukken. In het begin leer je wat Analytics precies is, waarom en waarvoor je het gebruikt. Aan het begin van het boekje kom ik veel informatie tegen die ik eigenlijk zelf al wel wist, maar al snel komen er hoofdstukken en onderwerpen aan bod waar ik veel van heb geleerd en waar ik veel nieuwe informatie vandaan heb gehaald. Zeker een aanrader!

Veel leesplezier!

Dit waren de artikelen die vorig jaar online kwamen. Super tof om te zien dat sommige artikelen nog steeds relevant zijn. En dat je ook gaat nadenken wat er nu veranderd is binnen een jaar tijd. En natuurlijk is het voor jullie ook leuk om eventuele artikelen te lezen die je nog niet gezien hebt. Heel veel leesplezier!

Hoe zorg jij voor een goede werk-prive balans?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: