Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Afgelopen maand liet ik zien dat ik mijn allereerste LEUCHTTURM1917 notitieboekje had gekocht. Het notitieboekje is inmiddels mijn nieuwe Bullet Journal geworden en vandaag laat ik jullie zien hoe de indeling van mijn Bullet Journal is.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Ik blijf het echt geniaal vinden dat er al een inhoudsopgave inzit en dat de pagina’s al genummerd zijn. Dan hoef ik dat niet meer zelf te doen. Zoals je ziet heb ook allerlei persoonlijke dingen in mijn Bullet Journal staan, zoals de financiën. Deze laat ik niet zien, omdat ik dat te persoonlijk vind. Maar zoals je ziet, heb ik ook dit soort dingen in mijn Bullet Journal staan.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Mijn wishlist wordt steeds groter, dus besloot ik er ook een apart gedeelte voor te maken. De items die ik graag wil hebben, de prijs en de winkel waar ik het kan kopen. Door gebruik te maken van een puntensysteem, werk ik steeds toe naar de items op mijn wishlist.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Natuurlijk kan een gedeelte over films en series ook niet ontbreken in mijn Bullet Journal. Hier hou ik bij welke films we nog moeten zien en wanneer nieuwe seizoenen van series weer beginnen. Heb jij nog aanraders? Laat een reactie achter!

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

In mijn Bullet Journal heb ik altijd een grote todo lijst staan. Dit zijn allerlei taken die ik ooit nog wil gaan doen. Elke maand pak ik hier dan taken vanaf en plan ze in voor die maand.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Ook heb ik een lijst met allerlei blogonderwerpen waar ik ooit nog eens een artikel over wil schrijven. Ook hier haal ik maandelijks een aantal onderwerpen vandaan en plan ze dan in voor die maand.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Ik heb echt nog ontzettend veel producten in huis liggen waar ik nog een review over wil schrijven. Ook hier hou ik een lijst van bij.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Dit vind ik echt een leuke pagina. Via internet kwam ik dit ontwerp tegen en besloot het zelf ook eens uit te proberen. Hier heb ik alle verjaardagen en trouwdagen genoteerd. Super leuk en handig!

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Mijn future log voor de komende maanden. Hier kan ik alle taken en evenementen etc. plaatsen voor de komende maanden.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

De master boodschappenlijst vind ik echt een enorm handig systeem. Deze heb ik dan ook in mijn nieuwe Bullet Journal meegenomen.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Vorige maand schreef ik over mijn visionboard. Ik vind het belangrijk dat ik mijn visionboard altijd bij me heb en er ook vaak naar kan kijken. Daarom heb ik deze ook in mijn Bullet Journal geplakt.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Ook vind ik het erg leuk om een beetje te handletteren in mijn Bullet Journal. Ik wil dit eigenlijk nog wel meer gaan doen, voor elke maand een mooie pagina maken met handlettering.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Zo ziet mijn maandelijkse overzicht eruit. Hier zet ik dan afspraken en taken neer.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Ook heb ik voor elke maand een editorial waar ik dan mijn blogonderwerpen inplan en neerzet. Zo weet ik op welke dagen een blogartikel online komt of is gekomen.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

Elke maand haal ik todo items van mijn grote todo lijst af en plan ze dan in voor die maand en zet ze in mijn maandelijkse todo lijst.

Mijn nieuwe Bullet Journal in mijn LEUCHTTURM1917

En als laatste maak ik elke dag een dagelijkse todo en afspraken lijst aan. De todo items haal ik dan weer van mijn maandelijkse todo lijst af. Daarnaast hou ik ook bij of ik genoeg gedronken heb die dag en hou ik ook mijn gewoontes bij. En aan het einde van de dag kijk ik hoeveel punten ik heb gespaard met mijn eigengemaakte puntensysteem.

Ik ben echt blij met mijn LEUCHTTURM1917 en mijn nieuwe Bullet Journal. Ik vind het zo ontzettend fijn systeem, ik kan echt niet meer zonder werken. Ik kan zoveel kwijt in mijn Bullet Journal, ik kan hier alles in bijhouden, lekker creatief zijn en ik hoef ook niks te vergeten door al mijn lijstjes.

Maak jij ook gebruik van een Bullet Journal? Of werk je liever met een agenda of een ander systeem? Laat een reactie achter! Ik hoor graag hoe jij werkt met planningen, todo lijsten, afspraken en meer.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

3 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: