Game – GTA V

Grand Theft Auto, oftewel GTA, misschien ken je het wel?! Vroeger speelde ik de allereerste GTA echt super vaak. Ik vond het een geweldig spel! Heerlijk missies voltooien, geld verdienen, achterna gezeten worden door politie, dan ergens boven op een brug gaan staan zodat de politie over elkaar heen rijden, wagen laten exploderen…hmmm hahha. Wat een spel is het toch! Ik heb ook nog andere versies gespeeld, GTA 2, San Andreas (mijn favoriet), Liberty City, GTA IV en kan ook nog wel eens zijn dat ik GTA 3 ook heb gespeeld, maar dat weet ik zo even niet meer haha.

Maar nu…komt er GTA V! Yeahh die moet ik echt hebben. Ik heb voor jullie een trailer, kijk dus snel verder!

Bekijk hieronder de trailer:

De releasedatum is 17 september 2013, ik moet hem echt hebben! 🙂

Wat vind jij van GTA?

Liefs,

Miss Sentinelli
Volg mij op Bloglovin

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: