Philips Hue starterkit lampen met koppeling Woonveilig beveiligingssysteem

Een tijdje geleden liet ik in een artikel en in een filmpje zien hoe we ons huis hebben beveiligd. We hebben inmiddels een uitbreiding op ons beveiligingssysteem, namelijk een koppeling tussen de Philips Hue starterkit lampen en het WoonVeilig beveiligingssysteem. In dit artikel laat ik in een filmpje en op foto’s zien hoe Philips Hue werkt en hoe de koppeling eruit ziet. Kijk dus snel verder!

Filmpje

Foto’s

De Starterkit komt in een doos met twee Hue Lampen, een stekker, een bridge die je aansluit op de router en een aantal boekjes.

Je hebt dus een bridge nodig die je dan aansluit op jouw router. Dan kan je de bridge koppelen aan de Hue app en hiermee kan je dan de lampen bedienen.

Echt super gaaf is, want je kan de lampen veranderen van kleur, maar ook dimmen van licht. Je kan de lamp een naam kiezen, wat voor soort lamp het is en in elke kamer hij staat. Zo kan je elke lamp goed configureren.

Dan heb je de WoonVeilig app waar je dus de Hue lampen mee kunt koppelen, hoe alles werkt, vertel ik in het filmpje. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, kan je bepaalde dingen aanzetten. Zoals bijvoorbeeld een aanwezigingsheidssimulatie. Hier kan je instellen dat de lamp aangaat vanaf bijvoorbeeld de zonsondergang tot een bepaalde tijd en vanaf zonsopgang tot een bepaalde tijd. Ook kan je een waarschuwingslicht inschakelen. Dit is echt gaaf, want zodra dus een inbraakalarm afgaat, dan gaat de lamp knipperen en flikkeren, een waarschuwingslicht dus. Zodat de buurt gewaarschuwd wordt, maar ook dat de inbreker dus afgeschrikt wordt. Daarnaast kan je ook instellen dat de lamp uit gaat zodra je jouw alarm aan zet. Super handig toch!

Ik ben echt enorm blij met de Philips Hue lampen, ik vind het gaaf dat ze van kleur kunnen veranderen en helemaal top is dat ze ook nog eens gekoppeld zijn aan het WoonVeilig Beveiligingssysteem.

Ik zag de de starterkit nu in de aanbieding is bij bol.com en dat je ook nog eens korting krijgt bij WoonVeilig. Ook krijg je een gratis HUE bundel bij aankoop van een Alarm-03 bij bol.

Super toch!

Heb jij ook een beveiligingssysteem? En ken jij de Philips Hue lampen al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: